- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #64571 üzenetére
A mai napon megjött a fülhallgatóm, még soha nem volt "agydugós" fülesem, a hangja pedig pont olyan mint amit vártam, szépen szól minden tartományban, a basszus pont elég, az összefoglaló szerint kiegyenlített a hangképe.
Köszönöm az összefoglalót, lehetőségem nem volt kipróbálni sehol füleseket, ezért tisztán az összefoglaló alapján határoztam meg az igényeimnek leginkább megfelelő fülhallgatót, és nem érzem úgy hogy mellé lőttem volna.
Az izolációra kíváncsi leszek, a régi fülhallgatóm az semmit nem szigetelt a külső zajokból, itt meg behelyezés után rögtön "tompán" hallok, meg zajongtam kicsit, hogy halljam mennyit csillapít, de majd a tömegközlekedés fogja a végső tesztet jelenteni jövő héten.
Kaptam a csomagban egy hordozó vászon zacskót, és még 2 pár gumi membránt több méretben, ennek a cseréje hogy zajlik, csak simán meg kell húzni erősebben a fülhallgatón a membránt és lejön? Nem akartam feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged