- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Egy Genius SP-HF1250B hangfalpárról van szó, ehhez talán túlzás lenne 10+K-ért külön kéből rendszert csináltatni a Kácsával.
Bodz: Vettem az Irony-t, de szintúgy, az a pár ezer forintnyi faragvány is számít nekem (nem mintha egyébként nem venném alapból a "jobbat"), de szerintem elég igényesek ezek a Speaka-k is, pl. egy Hama-hoz, vagy Delloc-hoz képest és ahhoz képest, hogy milyen hangfalakhoz kellenek. Van már egy 5m-es Jack apa->Jack anya Speaka kábelem a PC és a hangfal közé és köszöni szépen "teszi a dolgát", szerintem nem érdemes túlzásba esni ezen a fronton. Nagyon jó minőségűnek és strapabírónak is néz ki amúgy, pl. egy noname izéhez képest...
Kompromisszumos, de abból a legjobb IMO...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest