Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blve

csendes tag

válasz .DLL #48211 üzenetére

Köszönöm a választ, hát, próbáltam összefoglalni, bár túl hosszú litániára kisebb eséllyel jön válasz, de adtam egy esélyt. :)

Ami a zenei stílust és a forrás jellegét illeti, kis zűrzavar :) , mondjuk pl. electropop, komolyzene. Szeretem a szintetizált hangokat, a finom művi zizegésüket, a komolyzenében meg ellenkezőleg, a természetes hangokat, ennek megfelelően összességében mindent inkább szeretnék olyannak hallani, amilyen, semlegesen, túlságos kiemelések nélkül, tisztán, világosan. De bizonytalanul fogalmazok, ennél többet nem is tudnék mondani egyelőre, mert alig pár hete ért el hozzám az audiofil téma, már úgy konkrétabban. Szóval az olyan szavak, mint pl. egy erősítő levegőssége még csak fikció, vagy még nem tudom jelentéssel felruházni a "gyorsaság" szót stb.

A semlegesség miatt jöttek képbe az említett fülesek (mindkettőnek sikerült elírni a nevét, javítva K612 Pro, Q701), de persze jó adag véletlenszerűség van ebben, nézelődtem, olvasgattam, mindenesetre ezek, azt hiszem, bejönnének, illetve a 612 bejön, mert az már raktáron van. Bár néha vágyom egy kicsivel több basszusra (hogy ellentmondjak a fentieknek), de azért élvezem azt is, hogy ott van az a basszus, csak annyi, amennyi eleve ott volt, és hogy úgy mondjam, "elébe kell menni", figyelni kell rá, így végül az ember elkezd figyelni a hangokra, az összesre.

Szóval nekem a számítógépre kötött ótvar fröccsöntöt asztali zörgődoboz után egyelőre vigyort csal a képemre egy E10k is, de értem, hogy ez így még szerény, és keresem a továbblépés irányát, viszont nemigen lesz módom 200-300 ezret adni mobil lejátszóért, valószínűleg nekem fölösleges is volna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés