- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
Ha kb ki akarod maxolni a rendszered lehetőségeit kábel-ügyileg, szerintem szavazz a Cordialra. Csak hogy meg tudd magad nyugtatni.
Én pl. anno semmi különbséget nem tapasztaltam Beyer 990 Pro - Musiland Dragon US 02 - PC szinten semmilyen kábel cseréjével és a beszerzett párezer forintos külső táppal. Cérna USB és 12 rongyos darab ugyanúgy szólt nálam, az én rendszeremen. Most meg nemrég hatszámjegyű összeget adtam ki egy pár IC-kábelre és egy koax-ra, és a mostani szettem egy egész kategóriát (ha nem kettőt) lépett előre hangzásban. A kábelek fontossága errefelé mindig elég forró talaj.
Egy bizonyos szint alatt szerintem nem érdemes túl sokat kábelre költeni. Egy bizonyos szint felett meg (sajnos vagy nem sajnos), mindent is fogsz hallani/értékelni.
Szerk.: és a Cordial péntekre itt van, pl Thomannról
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest