Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már elsőre is volt olyan érzésem, hogy te magasabb szinten űzöd a bicajozást. Nekem egy "holland" jellegű (egyenes háttal ülök a széles zselés ülésen, széles kormány) nagyon alap bicajom van, és olyan erős tempót tekerek hogy néha bevásárló nyugdíjasok elmennek mellettem.
De ezzel a tempóval és kényelemmel (magamhoz képest) messzire elmegyek, és közben szeretek nézelődni, hátha le lehet kapni valamit, szóval nekem az a dilemma, hogy akkora a táska hogy elbírom én, vagy megy a csomagtartóra. Van első csomagtartóm is!
Szóval ez nem egy országúti bicaj, meg nulla aero.
Általában magamon viszem a fotós cuccot, mert azt írják pár helyen - nem tudom mennyi belőle az igazság - hogy a felszerelésnek nem tesz jót a rázkódás. Néha egy gorillapodot is viszek magammal, azt tök jól rá lehet csavarni a biciklire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:
De ezzel a tempóval és kényelemmel (magamhoz képest) messzire elmegyek, és közben szeretek nézelődni, hátha le lehet kapni valamit, szóval nekem az a dilemma, hogy akkora a táska hogy elbírom én, vagy megy a csomagtartóra. Van első csomagtartóm is!
hemaka