- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
#31733248 #23952 üzenetére
Elérhető legjobbat vettem sorba, természetes hogy a FF mindig előnyben lesz. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az f4 zoom sor sonynál hozza azt a képminőséget (nem DOF mennyisége, inkább minősége, optika, üveg minőség), építési minőséget stb, mint ami fujinál a 2.8 (még ha DOF annak megfelelő)
Baromi sok tényezős dolog ha "rendszerváltás" előtt van az ember, vagy ha nulláról kell felépíteni.
"Product Line" nekem jobban adja magát mint összehasonlítási alap. gép+objektív kombóban a DOF az egyik de nem az egyedüli szempont.Vannak a tények, a száraz számadatok, megapixelek, papíron sok mindent el lehet dönteni, de a végén sokan teljesen más alapján döntenek. Lehet a fogás nem tetszik vagy egy túlbonyolított menürendszer vagy túlmelegedés vagy szar bőrtónusok vagy lassan ürülő puffer...
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Panasonic HDC-SD60 - 25x optikai zoom
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest