Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Bocsi 20évesen még nem volt bnőd.....Erre nem mondok semmit
Én is sajnos sokat ülök a gép előtt meg itthon. Párkapcsolatkohoz ki kell mozdulnod otthonról... Netes társkeresés... komoly még nem jött össze nekem vagyis nem tartom lehetetlennek de én még nem tapasztalat hogy olyan nagyon jó lenne....
Én a game függőknek mondom azt hogy valami sport vagy legelább mozduljanak ki otthonról... én napi 2-3 órát ülök a gép előtt de nagyon eltunyulok tőle...
Úgy érzem el kell kezdenem megint gyúrni... Nem csak a külső miatt de kell egy társaság akivel élőbe is meg tudom beszélni a problémáimat....
A mai voilágba sajnos sok emberből lesz otthonfüggő. Én is erre hajlamos típus vagyok mert inkább költök a szobámra (gép, hangcucc....) pénzt minthogy eligyam ahogy a többi kortársam teszi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest