Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Cégnek javasolnék inkább egy linuxos ftp-szervert. De ha mindenképp win...
Serv-U-t és a Bulletproof-ot mindkettőt próbáltam valamikor. Ha jól emlékszem mindkettőben volt lehetőség több szerver létrehozására. Töltsd le a trial-t, és nézd meg. Negatívumot nem igazán tudok mondani egyikről sem... Szóval amelyik jobban tetszik. -
Graphy
aktív tag
Megpróbáltam végigolvasni a fórumokat, amiken FTP szerver progikról írtatok, de még nem teljesen vagyok képben.
Tehát, amire nekem szükségem lenne az az, hogy több FTP is üzemeljen egyszerre egy gépről, tehát nem csak egyszerre egy, mint ahogyan az a Windowsban lehetséges. :(
Egyszerűen, könnyen menedzselhető legyen. Nem baj, ha fizetős, úgyis cégnek lesz. :))
A Serv-U és a BulletProof Server progikról írtatok. Vki ismeri mindkettőt, melyiket ajánlanátok inkább?
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
Bocsi !!
De sajna nem érek rá keresgetni!! dolgozom közben!!
Ha nem akarsz ne segíts!!!!!
valaki sos Kéne egy program!!! -
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Létre akarok hozni egy FTP ''szervert''...!
Ezt milyen programmal lehet ?? Honnan lehet letölteni???
Köszi az infót!!!
Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest