- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Nálam fullon megy minden 1280*1024-ben, néha gyors fordulások esetén meg gyors futás esetén megakad(gondolom a 2gb ram miatt), de kinézetre nagyon ott van, most játszottam de megint felhúztam magam és kiléptem(kb. 250 méterre kúszok, majd valhonnan kapom a lövéseket, bebújok egy nagy kő mögé, továbbra is kapom a lövéseket, és game over, ilyet, hgoy egyszerű géppuskával 250méterrős simán leszednek(tudom ezen lovagolok de ilyen sehol sincs)
Remélem az eredetire javítják mert így csak egy nagy funparty az egész, pl. most annyit láttam, hogy kb. 5s alatt vgy 10-en halltak meg, csak lövöldözés az egész semmi stratégia nincs benne, bezzeg a bf-ben, mikor egy helyen 3 embert csaltam tőrbe, hiába nem tudták a lekövetni éppen merre vagyok...itt meg csak mész és aki előtted van lelövöd semmi más...
Ebben az eddigi játékmódok alapján nem más mint a bf-ek conquest módban sajnos...ami inkább megint csak azoknak kedvez akik CS beállítottságúak...és fullra leveszik a grafot, ezáltal gyorsabban veszik észre a dolgokat, de akkor meg minek kell ue3-as engine?

-
sosperecek18
őstag
Bétának béta, csak ezt az "összevissza, mindenütt dirr-durr, szét sem lehet látni, 1000méterről leszednek pillanatok alatt" dolgot nem kellett vna erőltetniük...elég lett vna, ha a grafikájukhoz egy "bf 2142-es" jellegű játékmenetet hoztak vna össze, így sajnos csak egy "kapkodós" játék lesz...mondjuk a CS fanoknak éppen ez kedvez...

-
Neil Watts
veterán
Szia!
Már nekem is jó!
Nem laggol!
VÚÚÚÚÚÚÚ!!!! Fasza lesz ez!
Ezekszerint már elég kevés van hátra!
Nekem ezen a gépen (aláírásom) 50-60 FPS-sel megy!
Ilyen jól optimalizált játékot nehéz találni...
Üdv. core2
-
Neil Watts
veterán
Szia!
Működik az FP!
Kulcs [ITT]!!!1. Regisztrálsz az FP-n egy accountot (ingyen)
2. Regisztrálsz az i3D-n egy accountot (ingyen)
(emailbe küldik a kódot)
3. Az itt kapott kódot, beírod az FP-n (fenti link)
4. Utána megint beírsz egy kódot (zöld hátterű ablakban van)
5. Le OKézod
6. Ott lesz a kód!Megj. Aztán jöhetsz hentelni a WU-ba!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üdv. Core2
-
Neil Watts
veterán
Szia!
Ezt a levelet kaptam a i3D-től:
Hi Laszlo,
Thank you for your registration at FrontlinesFuelofWar.net.
You can now play the Frontlines: Fuel of War beta. Please go to this website: http://www.fileplanet.com/betas/frontlines_key_auth.aspx and fill in the form with this beta code:
X7UX6OLC3J0
Download Frontlines: ftp.i3d.net
FilePlanet will now send you the cd-key. Print or save this key, you will need it to activate the Frontlines BETA.
We have also created an account at www.i3d.net for you. Login to download the latest betas at our European servers or create and manage your clan online. Browse to http://www.i3d.net with the following data:
Username: g.bozsik@chello.hu
Password: 0437A53Our office is open seven days a week. You can contact us by mail at info@i3d.net or telephone: +31 10 8900070. Visit our website for international phone numbers and additional contact data: http://www.i3d.net
Kind regards,
The i3d team
Contactinfo:
i3D.net
Meent 93b
3011 JG Rotterdam
The NetherlandsTel: 010 8501106
Fax: 0842 241251
Mail: info@i3d.net
Www: http://www.i3d.netIlyenkor mi van?
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest