- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Köszi, de már rájöttem,hogy mi a gond. Okulásul. Ne legyen virtuális meghajtó. Ha már azzal próbálkozott valaki, akkor uninst. regedit, takarit, újra install, patck és mehet. Ezek után már lehet virtuális meghajtó is.
Nálam ez jött be. Hogy mi a fészkes fenéért?

Amúgy elég gyatra lett a játék. ( szigorúan a saját vélemény )
De jobb mint a Mario

-
lala42
őstag
Hali!
A gond, hogy megvan az eredeti játék. De sajnos a patch-ok közül egy sem megy fel.
Kiírja, hogy töltsem le a megfelelő javítást, mert ez nem kompatibilis a játékkal. Már leszedtem az Európait, az É.-Amerikait, de sajnos nem megy. Mondom, a játék eredeti, akkor mi lehet a gond?
Segítsetek.!!!!!!!!!!!!!!
-
fpeter07
veterán
omg csak ennyi szerver van?
-
zsolt hun 33
csendes tag
Segitség gyári uj játékom van fel telepités után elinditom és ki ad valamit ha az igenre mész be ad egy oldat és azt irja hogy 404 error ha a nem re akor nem indul és ki lép .
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nekem nem indul Vistán.
Beadja a kis kezdőképet és ezt irja ki
http://images.netbag.hu/20080929/08582868405.jpg
Valaki segítsen lécci!!! -
kariad
senior tag
Hy!
No annyi jót hallotam róla No megszereztem a játékot.
Gondoltam játszogatok vele. De nem tudom írányitani az egérrel föl le hírtelen hiába veszem a leglasabbra!!!! Játszhatatlan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy nem tudom mi van vele!
Medal of Honor Airborne végignyomtam de ez írányíthatatlan Sz.r!

-
Prof01
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
lol..súlyos...

-
Lacoska
csendes tag
sztem jó kis game
-
mad1
veterán
az lehet hogy a file1esites utan nem lesz jo a cd kép?
-
Gabeee
tag
Ha valaki a single-re van rákattanva (mint én) és már unja a játékot, annak egy jó hír (feltéve, ha eddig nem tudott róla):
Van két bónusz map elrejtve a játékban!
Elérése: Extras menü, azon belül Bonus content menü. Ide beírni: sp-village vagy sp-street.
Az eredmény két komplett pálya. Jó szórakozást! -
slett27
addikt
Még mindig nincs co-op mod.

-
7600 GS
addikt
Demo-t honnan lehet letölteni?
Üdv:Marcik@
-
feka007
veterán
Nem valami nagy szám ez a grafika... De a játék sem az. Még az ezeréves FC-ben is jobb az AI
-
slett27
addikt
Hogy lehet ki unlock-olni a FPS limitet ? Azért szeretném látni mire képes a gépem, 60 FPS-nél megáll. Abból sejtem, hogy limit van, mert 800x600-ban is ugyanennyi. Maximalize Framrate a Video beállításoknál kikapcsolva. Vkinek ötlet ?

Az Unreal3-ban a DefaultEngine.ini-ben kellett átírni a MaxSmoothedFramerate=60-at ennél nagyobbra, mondjuk 900-ra, annyit úgysem ér el. Gondoltam, mivel Unreal motorra épül, itt is lesz valami hasonló de nem találtam.
-
-
slett27
addikt
Nincs co-op mod a játékban ?
Ejj ez nagy hiba. Eddig egyik kedvenc játékomnál sem volt ilyen (Enemy Territory : Quake Wars, BF2, Armed Assault, UT3). Ebben hogyhogy nincs ? -
slett27
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Gorneck23-nak is Vista+SP1 alatt hasonló gondja van. XP lesz ebből.

-
Beowulf_78
addikt
Vista X64 SP1 alatt játszik valaki?
Mert telepítés után az exe-re kattintva leáll az exe működése...1.02-es patch-et leszedtem.Ezzel már elindult.Intro rész végig majd amikor töltené be az első pályát az "exe leáll".
Ez valami Vista-s szarság lehet?
Asszem jövő héten XP SP3 telepítés lesz. 
-
slett27
addikt
Nincs valahol egy teszt (én nem találtam) ahol a CPU-k függvényében mérik az FPS-t ?
Kíváncsi lennék ennél a gémnél mennyit számít hogy a proci 1-2-4 magos, ill. a cache. -
bim
veterán
válasz
magellaner
üzenetére
megtaláltam a megoldást.
ha ujra telepited az oprendszert vagy teszel fel még egyet és nem akarod ujrateleiteni és ujrakezdeni a játékot akkor megprobálod elinditani a játékot a telepitési mappábol. de a mentéseidet átmásolod egy az egyben a rendszer-documentumok-my games-save.
na itt szívtunk be.mert a save mappábol nem másolhatod át a default fájlt hanem inditani kell egy uj játékot és hagyni hogy ő létrehozza az egész my games mappát és utána simán bemásolni csak a 2 FFOW fájlt.
utána inditod a játékot és minden mentésed megvan és nem akad vista alatt sem a játék.... -
bim
veterán
válasz
magellaner
üzenetére
ha megtaláltad a megoldást ird be mert én is ezzel a problémával küzdök.XP alatt meg fut rendesen a játék..

-
AMD Power
titán
Ennyi volt. Vége is van. Elég rövid volt. De nem volt rossz!
-
AMD Power
titán
Fölraktam mindent fullra. Kivéve a shadow-t. Nagyon szépen fut a kis HD2600XT-n ez a játék. Nem egy nagy szám szerintem ez a játék de lehet vele szórakozni.
-
magellaner
tag
Hali Vistán félpercenként megáll a játék vagyis beakad,patchaet felraktam de uyganaz. Mit kell felrakni hozzá még?
-
pitchman
csendes tag
Hali!
Squadot keresnék a játékhoz. Ha valakikhez beszállhatnék megköszönném!
Üdv: Pitchman
-
kommunism
aktív tag
sokkal nagyobb a gépigénye mint akármelyik másik ut 3 motoros játéknak gondolok itt gears of war ill. a moha ral???
-
Darth_Revan
veterán
Jelent már meg patch hozzá ami kijavítja az idegesítő szerver keresőt?
-
alien0903
tag
Helloo mindnekinek!
Multiban hogy lehet nyomulni? Aki már játszott segítsen légyszi.
Üdv: Csaba -
west
őstag
te jo eg milyen fegyverek vannak ebben a gameban

-
kavicssli
addikt
Az X fire nem látja!

-
kavicssli
addikt
Na most rakom fel!Nyomok egy kis multit...
-
Kkocos
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Én meg inkább úgy mondanám hogy beszarás, mond majd el hogy mi volt, mert már többen is kiváncsian várjuk a fojtatást.
-
BITBOYS
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Tényleg ne haragudj, de ezen már brékeltem a röhögéstől
Ha rájössz mi történt mond el please. -
manutdzoli
senior tag
Ez 1000% hogy nem a vége,mert megyek a városban és még van feladat meg ellenség meg küldetés is és egyszer csak elfeketedik a képernyő,aztán annyi.És nem mindig ugyanott a résznél feketedik el,gondol egyet és megadja magát
Hangot hallom hogy lövöldöznek,de nem tudok semmit csinálni.Egy billentyűkombinációra sem reagál. -
mad1
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
nem vittem vegig,lehet hogy ez a vege?
nem kene....
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki délután én is nyomulni fogok ezzel a játékkal! Remélem bejön habár most COD4el játszok!
-
BITBOYS
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ez nagyon nagy

-
mad1
veterán
-
macy
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Baszki

-
mad1
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
en xp n nyomom...
lool
ez melyik jatek? -
manutdzoli
senior tag
Hogy mikori?Vista van rajta,sp1 még nincs rajta.kb.2-3hónapja lett rátelepítve.
Ezt írták nekem máshol:Az a pálya direkt ilyen ,azért sötétedik el a képernyő mert elrabolnak a galád kazakok. Beleraknak egy 90kg-os tápos zsákba ,felraknak a ló hátára és vágtatnak veletek a kazak sztyeppén. Na most akkor mikor nagy nyerítést hallotok akkor kell nyomkodni az Entert, és kioldodik a bálamadzag azt kiszabadulsz
Ez igaz? -
mad1
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
nekem semmi ilyen jelenseg nem merult fel.
mikori az oprendszered?
Új hozzászólás Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a virtuális meghajto dolog lehet hogy néhánynál fordul elö mert nekem elsöre sikerült az egész.
Ez is benne volt az árában 

De jobb mint a Mario