Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@freemail.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.27 Server at freemail.hu Port 80
hulladék ez a freemail. -
ebx
aktív tag
[L]http://freemail.hu/fm/help_m#2.11[/L]
2.11 Át lehet-e irányítani másik címre (pl. személyhívóra, mobiltelefonra...) a [freemail]-re érkező leveleimet?
Igen, a webfelületen a Szűrők pont alatt. Lehetőség van teljes körű átirányításra és csak másolat küldésére.
Mobiltelefon, személyhívó esetén az átirányítás lehetőségeiről az adott szolgáltatótól lehet érdeklődni. -
Frigo
őstag
Úgy nézki ,hogy a freemail-esek elolvasták ezt a topit és vért izzadva helyre állították a galibát :C.Árulje el valaki ,hogy lehet az axeleros címemre átirányítani a freemailes leveleket:F
-
törölt tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen nekem is volt mailbox-os címem. Akkor adtam fel, amikor két napon keresztül le volt rohadva. És a design is hányinger.
Ennek ellenére tavaly a legjobb webes levelezőrendszernek választották (legalábbis úgy emlékszem) -
burgatshow
veterán
Nekem is szarozik! Na most meguntam! Átmentem mailboxra! :D
Ennyit a freemailról! :((( -
Frigo
őstag
Nálam se müxik :((( .De legalább van axeleros címem :B .Csak sajnos az ismerőseim a freemail-es címemet szokták meg ,akkor most mi legyen :F
-
sirály12
őstag
Mostanában a freemail alulmúlja önmagát. Néha már be sem enged. Szal egyre lejjebb csúsznak. Remélem azért összeszedik még magukat. Már megszoktam a kis freemaillos címemet.
-
tr00p3r
addikt
hát igen: ez a Freemail!
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Hali!
Több freemai-es címem van, de csak az egyiknél, belépéskor az ''internal server error'' hibaüzenetet kapom. A többi címem jól műxik. Mi lehet ez? Freemail-nek 2x is írtam, de tojnak rám.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest