- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
Razermazer #262 üzenetére
Ja az enyém is bitang nehéz. Mondjuk amiota kivettem a tetön lévö 2 hangszigetelöt és betettem két ventit azóta könnyebb egy kicsivel. Nekem sehol nem jött le a festék a csavarok alatt. Amugy a házra én is 10 pontot adnék.
-
Xmodule
őstag
válasz
Razermazer #260 üzenetére
Szép. Akárcsak az R3
Az oldalába nem tervezel egy 120 as alacsony fordulatú ventit ami fújna be a levegőt?
-
Xmodule
őstag
Hali ismét. Lenne pár kérdésem. Tegnap megérkeztek az AC F12 -es ventik a házba. A következő képpen installáltam. Elöl a két fractal design fújja be a levegőt, Fent két AC tolja ki a meleget, hátul egy tolja ki a meleget, és alul egy szívja be és löki fel a friss levegőt. Kérdésem, hogy szerintetek jó e ez így? A HDD tartókat (ami nincs használva) ti kiszedtétek? Mert nekem eddig bent volt, de most hogy már két venti van elöl szerintem jobb ha nincs útban semmi. És az utolsó kérdés. Most már minden csendben muzsikál kivéve a tápot. Most olyan pozícióban van, hogy alulról szívja a levegőt és löki ki hátul. Szerintetek csendesebb lenne ha megfordítanám és fentről azaz a házból(ami most már eléggé huzatos) szívna a levegőt?
R3 -as házam van.
-
Xmodule
őstag
Köszi a segítséget. Végül is 5db Arctic Cooling F12 120mm PWM lett.
Az ajánlást is köszi de én nem M.O. -on lakom és igy a postával sok lett volna, meg itt is elég drágák. -
Xmodule
őstag
Hali nekem egy R3 -asom van most tervezem telepakolni 5db ventivel, amiket kinéztem:
Arctic Cooling F12 120mm PWM
Nexus 120mm PWMMit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx DRGB CN D-RGB Eladó
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest