- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Lehet még nem tudom van ventim bőven, de mivel elöl van kettő, szerintem nem kívánja a dolog. A fractal fehér venti alá ami elől van, betettem egy noiseblocker feketét. Alulra a táp elé, meg egy scyhte slip stream-et. Hátul maradt a Fractal fehér egyedül.
Szerintem mivel vízhűtés van a házba a huzatmennyiség, így a fennmaradó komponenseknek elegendő.
Az elől be hátul ki rendszert szeretem jobban.
A ház valami irdatlan nehéz a szigetelések miatt. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.
Ez egy rossz pont, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni, vagy ez csak elekrosztatikus porfestés? ilyen rücskösebb fajta, de annak is tartani kéne egy picit tovább nem igaz?
A többi résszel elégedett vagyok szerelés, kábelelrendezés 10pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest