Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Lehet még nem tudom van ventim bőven, de mivel elöl van kettő, szerintem nem kívánja a dolog. A fractal fehér venti alá ami elől van, betettem egy noiseblocker feketét. Alulra a táp elé, meg egy scyhte slip stream-et. Hátul maradt a Fractal fehér egyedül.
Szerintem mivel vízhűtés van a házba a huzatmennyiség, így a fennmaradó komponenseknek elegendő.
Az elől be hátul ki rendszert szeretem jobban.
A ház valami irdatlan nehéz a szigetelések miatt
. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.
Ez egy rossz pont, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni, vagy ez csak elekrosztatikus porfestés? ilyen rücskösebb fajta, de annak is tartani kéne egy picit tovább nem igaz?
A többi résszel elégedett vagyok szerelés, kábelelrendezés 10pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.