- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
A hang és a hűtés mindig kompromisszumokkal jár, nem tudsz olyan házat tervezni ami halk, de egyben kiemelkedő lenne a hűtési képessége. Mivel ahol be-ki megy a levegő ott a hang is kijön, vica-versa. A Define XL az nagyon közel jár szerintem az optimumhoz, mivel egy mezei 10-15k-s házhoz képest a hűtése és a hangja is jobb.
Volt szerencsém egy ilyen ház társaságában eltölteni pár órát, egy HD 6970 volt bent ref. hűtős, és alap járaton, alacsony venti fordulat mellet semmi hangja nem volt a gépnek. Jó észre lehet venni, mikor van ki meg be kapcsolva a gép, de 1 perc után megszokja a füled az új alapzajt, ami minimális és ettől lesz hangtalan. Haver ezek után levette az oldallapot, és a különbség bizony nagy volt, tehát sokat számít a zajcsökkentő szigetelés.
Nem tudom milyen házad van most, de amint írtam a hűtés simán veri a sima 10-15k-s alapnak mondható típusokat, mivel van bent 3 légkavaró ami tesz a dolgát rendesen, és szvsz én betennék előre kettőt, valami ultra halk ventit az biztos még ezen is segítene. De egyáltalán nem szégyenkezik így sem a kuckó, sőt, ha szükség van az extra teljesítményre akkor is feljebb lehet csavarni a ventiket, amivel némi szélzaj is jár, de ez közel sem olyan idegesítő mint a monoton motorzaj, ami a nyitottabb házak jellegzetessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest