Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Kissjeno #284 üzenetére

Szia!

Csak sejtem hogy tőlem kérdezel de ha nem akkor bocs. :)

1. Eddig sem volt túl nagy de most hogy ilyen környezetbe kerültek, zéró zaj csak fej mozgását hallani.

2. Biztosan van az alaplapodon is USB csatlakozó és arra kell csatlakoztatni.
    Továbbiakat elintézi a vezérlő ha a szabványok közti különbségek miatt kérdezted.
    Ha valamiért mégsem lenne akkor passz.
    Nem láttam még alaplapi (anya) tüskesor foglalatot => USB (apa) port átalakítót. :F
    Ha más nincs akkor ilyen panelt kell keresned amelynél a hátlapi USB csatlakozóba lehet kivezetni a front panel USB kábeleit.

3. Kb. 1 méterre van tőlem a gép, gyári venti szabályzó potmétere kb. középállásba ami kb. 500rpm környéke lehet. (nincs érzékelő így nincs montírozva mert molex csatiról mennek)
    Alapjáraton minimális hangja van az előlapi venti által keltett szélzajtól ha közel hajolok amúgy minden más hangosabb a környezetemben.
    Játék közben mit sem változik a hang mivel fix értéken forognak a házventik és alapból halk hardverek vannak a gépbe. Észre se veszem hogy megy a gép. :)

Komplett gépadatok az adatlapomon és alapjáraton kb. ezeket az értékeket tudja.

rFactor-al szoktam játszani és akkor ez a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák