Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
btraven #7339 üzenetére
Kevés vízben odateszed a spenótot, csak éppen annyi víz legyen rajta, hogy ne ragadjon le, amíg felenged. Pár percig főzöd, amíg fő elkészíted mellé a rántást. Olajat hevítesz, amibe annyi lisztet teszel, amennyit felvesz(ez azt jelenti, hogy kényelmesen tudod keverni, és nem áll össze), ha kapott egy kis színt rányomsz 1-2 fokhagymagerezdet(nem előbb különben megég a fokhagyma, és keserű lesz), néhány másodpercig pirítod csak, majd leveszed a tűzről, és adsz hozzá egy kis tejfölt, közben habverővel folyamatosan kevered, hogy ne legyen csomós(ha mégis az lesz rámész botmixerrel). Már csak annyi dolog maradt, hogy hozzákeverd ezt a rántást a spenóthoz és kevergetés mellett összefőzöd őket, ha besűrűsödött el is készült, (kb. olyan állagot kell kapnod, mint a puding) . Ízlés szerint sózod. Én nem szoktam semmi mást hozzátenni, így a legfinomabb.
Mindig így készítem, nekem ez jött be a legjobban.
Nagyon egyszerű, hamar elkészül, csak az első alkalom lesz nehéz, utána már egyszerűen fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest