Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    addikt

    válasz supercow #6190 üzenetére

    A zománc, mint tapadásmentes réteg, az mennyire számít jónak a többi bevonathoz képest? Ha már bevonatos, akkor számomra a vas tulajdonságai teljesen lényegtelenek.

    A másik meg: írtad te is a rozsdamentes acélt. Ez egy dolgot leszámítva mindenben tökéletesnek tűnik. Az egy dolog viszont elég komoly. Állítólag ennek semmi tapadásmentessége nincs, ezért sok zsiradékkal kell használni. Ez még azt mondom mindig kevesebb hátrány, mint amivel az öntöttvas bír, de azért elég rossz belegondolni, hogy egy olyan ételt is sok zsiradékban kell elkészíteni, amit amúgy zsírszegényen enne az ember. Vagy, hogy a helyzetemből induljak ki, minden reggel tocsogjon az olajtól a rántotta.
    Lábasnak, fazéknak, kuktának biztos, hogy tökéletes választás a rozsdamentes, de itt ugye serpenyőről van most szó.

Új hozzászólás Aktív témák