Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Villámot hogy kéne fényképezni? S8-on zaridot maxra vettem, 10 sec isot minimumra 50, de így hófehér minden, segítene valaki?
-
HdRew
őstag
Jajnekem.. nagyon jó.
-
w333
félisten
Videón nézni a képek minőségét ? ezt te sem gondolod komolyan ?
Akkor inkább ezt (itt legalább belenagyítanak)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #81408 üzenetére
Azért az a második kamera mellé számos újítást is kapott a telefon. És elnézve a videót, maga a képalkotás is változott. Pl az ellenfényt jobban bírja, a portré mód ugye újdonság, és qva jó, a szelfiképek szintén jobbak, U11 hajlamos volt kiégetni a hátteret (ahogy kb most is az összes teló, M10Pro rendre elbsza), és szoftveresen is fejlődött. Szal simán várós. Mate20Pro-nak nagyot kell gurítania vele szemben...
w333: a képminőséget nem kell nézni, tudjuk hogy a legjobb a Pixelek után
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sirandrish
legenda
Irigylem a szemeteket hogy ti ilyen féle különbséget tudtok tenni, és kategorikusan ki tudjátok jelenteni hogy ez vagy az jobb mint a másik, miközben én meg csak kapkodom a fejem és azt látom hogy rengeteg telefon csinál igencsak pazar képet...
Bár lehet én jobban járok, mert így jobban tudom élvezni a dolgokat, és nem arra görcsölök rá hogy 29millió szoros zoom alatt a hangyának látszik-e a bokaficama
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HdRew
őstag
válasz Sirandrish #81415 üzenetére
Egyszerűen tetszik a HTC is, és ha még a képalkotása is jó, akkor elgondolkodnék a cserén. Ettől függetlenül elégedett vagyok az s9+-szal, csak zöldet ne lásson.
s9+, automata.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én még csak néhány képet lőttem az S9+-al, de kizárt hogy vagy két évig valami olyat tudjon mutatni, akár kamerában is ami miatt le akarnám cserélni...egész egyszerűen imádom
És Bigszbit sem adnámEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HdRew
őstag
válasz Sirandrish #81420 üzenetére
Videóban nagyon frankó és az éjjeli képei is elég faszák, azokkal teljes mértékben elégedett vagyok. Csak az a fránya ződ.
-
Aryon87
félisten
Juj, ahogy elnézem, a kamera semmit nem javult a szerviz óta Ez így borzalom, főleg a leveleknél üt ki, de úgy az egész kép egy sikáláson ment keresztül
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hát.. Igaz TFT monitorom van csak, de nálad is a levelek érdekesek
Telón nézve sem különbek.
Hunreeth: Akkor egy másik S9+ tulajjal kevertem, neki a kamerával volt gondja.
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Minimálisak a különbségek,ez igaz.
Szerintem a fizikai korlátok miatt most egy kicsit meg is rekedt a fejlődés.
Persze alakulgatnak a szoftverek,meg vannak még lehetőségek a több modullal szerelt rendszerekben,de a nyers képminőséget tekintve semmi előrelépés nem mutatkozik.
Nehéz is lenne,mert a szenzorok nem nőnek.
Most általános meglepődést fogok kelteni,de én már pont a felsoroltak miatt unom is ezeket a mobilfotós összehasonlításokat.
Kijön a legújabb Huawei modell és az emberek elkezdenek olyan képeket felpakolni a világhálóra,hogy sírhatnékom támad....
Aztán meg a semmiről veszekednek,teljesen feleslegesen.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Geller72
veterán
Ha azokra a képekre, amiket ide berakunk, ránagyítasz, akkor látni fogod, miről van szó. Én szándékosan nem akarom fikázni itt senkinek a telefonját, de azt ki merem jelenteni, hogy nem nagyon láttam olyat (az enyémmel az élen) amire azt mondtam volna, hogy kifogástalan, vagy csak nagyon tetszik. Vagy a fókusz, vagy a szín/fénykezelésük láthatóan pocsék. Talán, mert főleg szoftveresen vezérelt képkezelésük, képalkotásuk van. És mint ilyen, folyamatosan átvágható. Először nem értettem a bevezetőben, hogy miért írtátok azt, hogy nem szerkesztett, "érintetlen képeket" lehet csak berakni, de aztán rájöttem, hogy pont azért, hogy lássuk, mennyire tré, vagy használható az adott telefon. Mert ugye ezek is mind, egytől-egyik szoftveresen manipulált, vagy ennek megfelelően készült képek. Éppen ezért azt gondolom, hogy még mindig ne legyenek nagy elvárásaink, ha telefonnal készített képeket nézünk meg közelebbről. A legtöbb probléma a fókuszokkal van, vagyis azzal, ahogyan a telefon kezeli a határvonalakat. Nagyon sok képnél azt látom, hogy középen fókuszált a kép, de egy bizonyos távolságra szó szerint vonalat lehetne húzni, mert onnantól felismerhetetlen a kép többi része. Itt kizárólag az automatikus, gyári beállításokkal készített képekre gondolok, nem a manuális, és egyéb beállításokra. . Szerintem. .
-
Geller72
veterán
válasz Sirandrish #81430 üzenetére
Ezekről beszéltem.. A CUT méretarányos, a felvételen látható, hogy ezen a részen már az egész egy maszlag, tök homály. A kerítésoszlopok, szinte minden. Pedig távolságra van bőven olyan részlet a képben, ami sokkal messzebb van, és az még jobb, mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nálam meg a zajszűrés erős. nem véletlen tértem át a RAW kidolgozásra, és mentem át inkább a szerkesztett topikba
De legalább tudok zöldet fotózni + ugye nincs HDR automatikusan, bár az Ai már produkál olyat, ami hasonló a HDR-hez.
Mate10Pro
(#81430) Sirandrish jesszus
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kapufa ... Huawei telefonokon is működik a Gcam HDR+ !
(#81433) Aryon87
Hát itt meg az a baj hogy mosottak a falevelek !
Ai képeket én is tudok hozni !
(#81435) Aryon87
De ez új verzió !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sirandrish
legenda
válasz Geller72 #81432 üzenetére
Nah látod, én pont ezeket nem nézem. A fát és a lombját akartam fényképezni, nem a 30méterre található görbe táblát. Ha azt akarom fényképezni, akkor azt fényképezem...vaaagy közelebb megyek
Én szerencsémre nem vagyok ennyire kritikus
#81433) Aryon87 Hát itt olyanok a levelek mintha vízfestékkel festették volna őket Bár én ne szoktam zoomolgatni, de kihoztátok belőlem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #81436 üzenetére
Tudom, ezért írtam amit előzőleg. Erős a zajszűrés nagyon. Csak tudnám miért
Hátha ezek jobbak... Fájlméret is nagyobb mint az előzőé, ha számít valamit.Eh, a bal oldalin a kocsikon a fókusz
Mate10Pro
W333: hm, akkor megnézem..
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
Meg se nyitja a telepítőt. Sajna a Gcam még egy darabig nem lesz Huawei/Honor telefonokhoz. Nem mintha nekem hiányozna..
Szerkesztett topik megcsináltam RAWból
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz Aryon87 #81441 üzenetére
Most meg hót "zizi" a kép...
Abbahagyom én a zoomolgatást szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #81441 üzenetére
Ez aranyos, jövőre a Mate20pro-val gcam képeket fogsz ide (mert mindenki megszavazza majd, hogy lehessen) feltölteni.
A RAW-os feldolgozást bármelyik mai csúcstelóval megcsinálhatod és egy iphone. samsung, pixel, htc ugyanúgy jobb képeket tud úgy, mint automatán, ahogy a mate10pro is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest