Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz kislaci #66938 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy ha használsz zoom-ot akkor a 4k-ba vegyél mindent!
Ugyanis ez kb 8 mp-esek képet jelent. Tehát gyakorlatilag a HFD monitor (1920x1080, ami kb 2 megapixel), "visszaméretezett" képet látsz. Ha egy 4K-s felvételen zoom-olsz egy 4K-s tv-n akkor a pixelesedik kép, viszont Full HD-n a 4K-s video zoom-ja inkább tűnik optikai zoom-nak. Értsd úgy, hogy egy Nokia 808 fényképet tovább tudsz úgy nagyítani (egy FHD monitoron), hogy éles maradjon egy kép, mintha pl egy Nokia C2 fényképét nagyítanád (Ez kb egy monitor felbontásának megfelelő képet lő, kb 2 mp).
Hogy jobban érts, csináltam anno egy videot, ez egy 4K-s video, sajna a Youtube konvertálta, de jól látszik, hogy FHD-s monitoron a Zoom nem tűnik "digitálisnak". Belenagyítva is éles marad a kép.
[Csalóka Optikai Zoom](Sajnos az állványon beremegett a kamera..)
(#66939) Dr. 444Hertz: Mennyivel kisebb a hüvely Gyors kamera összehasonlítás elképzelhető?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kislaci #68908 üzenetére
Vegre a Honor 9 is kezd megjelenni. Elso nekifutasra egesz jok. Egy kis gyakorolas, es kiraly lesz gondolok itt a stabil tartasra a fokuszalas miatt.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz kislaci #68911 üzenetére
A kis elonezet hianya nem gond, igy is jo.
Feltoltod a kepet, es mikor a direkt linket kivalasztod, ugye az elso sort valasztod ki, a kis kep linkje kettovel lejjebb van.
Azt kimasolva itt a beillesztesnel a kepre kattintasz es rakod a linket bele, utana meg a sima linkbe is bemasolhatod, de a ".th" azt kiveszed belole.
Na most hogy maga a kep legyen a link, azt en sem tudom majd a tobbiek megirjakXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz kislaci #68984 üzenetére
Ha ugyan úgy van, mint a Honor 8-on, akkor csináld ezt:
Ráböksz a tárgyra(jelen esetben a sáska) és a fókuszkör jobb szélén lesz egy nap ikon csúszkával, amivel tudod sötétiteni v világosítani a képet(mindezt automata módban), ha függőlegesen állítod a csúszkát. Ilyen képnél egyből tudsz kompenzálni.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ShadowLac
addikt
válasz kislaci #77013 üzenetére
Reggel benéztem, de nem láttam erre vonatkozót.
Majd szétnézek jobban ha időm engedi.W333 : amúgy egyre jobb.
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
válasz kislaci #79325 üzenetére
Én simán átküldöm, de ha a legjobb minőséget akarod visszaadni, akkor érdemes Flickr-re feltölteni a fotókat, kijelölni őket a Camera Roll oldalon, és a linket átküldeni az illetőnek.
Szerk.: Pont most próbáltam, Viberen nekem a teljes képet, jó minőségben adja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kislaci #86133 üzenetére
Vannak rá fizetős programok, nézz szét play áruházban. Az a lényege hogy nem a záridőt tolja ki, hanem úgymond sorozatképet pakol egymásra. Nem lesz olyan eredmény mint Huawei-nél, mert ott van monocrome kamera is. ha az emlékem nem csalnak, akkor azzal játszik valamit a szoftver, és ezért nem kell hozzá ND szűrő. De ezt a részét passzolom.....
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest