Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Feketében szerintem nem rossz, és akár ez lehet a végleges is, mert két különböző forrásból is ugyanaz a formaterv köszönt vissza, és pl. 925 is hetekkel a bejelentés előtt kiszivárgott már... de a külső érdekel majdnem hogy a legkevésbé, a kérdés az, hogy marad-e az olajfestmény effekt, vagy végre kompromisszumok nélkül lehet a Nokiáé a legjobb kamerásmobil?!
-
Lall
veterán
válasz BobTail #22456 üzenetére
Kompromisszumok nélküli telefon nem létezik.
Amugy ha mar lesz 925 teszt es Nokiaval "napi" kapcsolat, nem ketdezed meg, hogy miert csinalja ezt az olajfestmeny effektet a 920? Vagy egyaltalan tisztaban vannak azzal, hogy ez annyira nem fasza igy?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
-
-
Lall
veterán
válasz legiaap #22461 üzenetére
A Te kepeid ettol meg ritka szarok voltak. De mar leirtam itt is es mashol is tobbszor, nem ertem a miertjet, hogy a tavoli reszeket szetmossa. Amugy meg mindig azt mondom 9x13-ba kinyomtatni nagyanyamnak tokeletes.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
félisten
válasz BigBlackDog #22463 üzenetére
Hát ha mosni is fog, akkor majd a Nemzeti Galériának el lehet adni a képeket.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wa2x_
veterán
Sztem nem lesz Xenon, csak dupla LED, az meg az a széles.
Egy 808 kép, a minőség szar mert tiszta zaj, egy mobilfotós oldalról van, gondolom hozzá is nyúlt a feltöltő, meg rontott a minőség az oldal is, de a téma csodás, ilyen helyen szívesen laknék én is. Nézzétek meg!
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Mivel nagyon felhúztam ma magam pár fórumozón ezért büntetésből úgy döntöttem beteszek pár reggel kisérletezett méhecskés fotót. És ne higgyétek hogy utoljára.
Objektívvel és csak vágás volt hogy kicsi legyen a fotó mérete. És van még tartalékban ha belémköttök.
Azt hiszem a méhecskék is érzik hogy szeretem a természetet és milyen telefonnal közelítek.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
Az a kör alakú pogácsaszaggatós múmia nem teccik! /Szürkében meg kifejezetten halálronda!/
A szögletesebb az még okés.Komáromban gyártanak még egyáltalán Nokiákat?? Nem ki lett rúgva mindenki?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz legiaap #22476 üzenetére
Csupán egy 9900-ast. Szokatlan-tepsi és nem fér a zsebembe se.
/De végre lehet rajta svédül írni, nem úgy mint a symbianon!/
A kamera harmatos gyengécske - amúgy használható dokumentum fotózásra. Edof..
Maga a cucc írtózatosan gyors!
Szombaton adom vissza. Frankó nagyon! Szép - míves!
Előre szólok, hogy nem készítek vele képet, nem viszem magammal.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Blyan
félisten
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Reggel kiállás előtt próbálkoztam megint egy kicsit ~6óra magasságában.
Szépilona panoráma , classic T5C5 km óra , rózsa+bimbó , rózsaPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HTC One
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
matyi19
őstag
Wa2x_
Köszi
B1T3
Igen, nagyon megszeretett , adtam neki enni is csak nem evett
hagel
nincs redőny -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs