Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
-
legiaap
félisten
válasz Воланд #19280 üzenetére
Most ezt komolyan ebben a topikban kérdezed meg?
Szerinted a tesztelők miért nézik max. méretben a képeket?
Hogy tudják vizsgálni, hova tenni, "rangsorolni" valahova.
Ott jönnek ki a hibák.
Ennyi erővel (belenagyítás nélkül) egy ősrégi minden mire való kamerás telefon értelmes képet ad.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Воланд #19283 üzenetére
De ezt a stílust, hogy itt vergődik felejtsd el már kérlek, mert ezzel ba..od fel az agyam.
Nem kajáltam be, vettem egy telefont nem a kameráért, hanem a rendszerért, de mivel mindenhol azt hallottam jó a kamera, mindent verő (kivéve 808) ezért volt elvárásom, joggal.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wa2x_
veterán
válasz Воланд #19287 üzenetére
Sztem meg ne ebbe a topicba írogass ilyeneket és oszd meg velük a tök szubjektív véleményedet, mert itt kb.mindenki azt csinálja ami szted egy "divat hülyeség". Csöppet elfogult vagy nem gondolod? Menj locsolni.
Szerk.: elfogult a véleményeddel és a meggyőződéseiddel kapcsolatban, igenis joggal várt el egy jó kamerát.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
legiaap
félisten
igazsag szerint ez egy baszott nagy divathullam, hogy "nezd az en telefonom milyen fasza kepet keszitett errol a csesze kaverol, a tied meg nem, bibibi"
Akkor ezért szidjad azokat a fejlesztőket, akik azért dolgoznak, hogy kiváltsák azt, hogy ne hordozz magadnál kamerát, hanem legyen egy olyan telefonod (mivel az mindig nálad van) ami értelmes képet tud lőni minden helyzetben. És a 808-al szerintem el is érték azt a szintet, hogy nincs szükség plusz kamerát magadra aggatni.
Nekem tetszik az irány, és szerintem ezzel itt a többiek is így vannak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez egy mobilfotós topik. Még jó hogy elemezzük a mobilfotókat.
(#19295) dionaea vannak a jó kameránál fontosabb piaci dolgok. pl lapos legyen ne dudorodjon ki semmi a teló hátlapján Vannak elég sokan akik hajlandóak kompromisszumot kötni egy jó kameráért. Ráadásul szvsz a vékonyság nem igazi trend, sokkal inkább a gyártók önigazolása, hogy tudnak még vékonyabbat, meg még vékonyabbat is.
valami
-
legiaap
félisten
válasz Воланд #24697 üzenetére
Elolvastam és annyi derül ki, hogy mágnesesen "tapad" a telefonra, felismeri, milyen oprendszerrel van dolga, hogy két darab lencsével készül a Sony, nagyjából ennyi.
És?
Attól még, annak az objektívnek a kamera előtt kéne lennie.Most nem ezt írtam le én is könyörgöm?
Erről a képről beszélek:[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest