Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
iPhone 5
-
Land
veterán
Veletech-re jön valaki innen?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
s3nsitivity
addikt
Mai unalom suliba
Sör
HDR Chipset
a HDR-be még mindig beleremeg a kezem+ 1 ,hogy lássátok nem mindig voltam ilyen béna fényképezésbe ( remélem ismét belejövök majd )
RZR
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
irgum
addikt
válasz legiaap #20559 üzenetére
Lefele ment már a nap, ezért árnyékban volt minden. Szerintem belefér, hogy kiégett az ég. Ha kék lenne, akkormeg a lényegből nem látszana semmi. Na meg panorámánál nyilván nincs HDR-re lehetőség.
Az meg a másik, hogy ha kiég az ég, akkor nincs kék zajtenger, hanem homogén fehér lesz.
-
Damage401
senior tag
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
-
törölt tag
Sensation
Hdr táj:[link]
-
Wa2x_
veterán
Segítségeteket szeretném kérni!
Egy mobilfotókkal is nevezhető fotópályázatra jelentkeztem, amit az egyetemünk hirdet
"Az esemény jön és elsuhan, s az emléknek száz ideje van”
címmel. A pályázat célja ennek a hangulatnak, érzésnek, élménynek a bemutatása maximum 3 darab egyedi képen és/vagy egy 3-5 darabos fotósorozatban.
Ti milyen témát ajánlanátok? Még 2 nap határidő van.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Gabesz77
senior tag
Nekem elsőre az esküvőm ugrott be. Szeptemberben volt, vártuk, készültünk, jött, fantasztikus volt, el is suhant. Van mire emlékeznünk, s azóta megszületett a kislányunk is, ami még szebbé teszi az egészet.
Persze nem egyszerű most hirtelen ilyen témát találni, de hátha...
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Wajk
addikt
Xiaomi Mi2 (gyári kamera, HDR, 6MPx, alap beállítás, nyers, vágatlan
Mentem, hogy teszteljem a lassított videófelvételt. Van egy jó hely ahol gördeszkások és BMX-eseknek van ugrató meg rámpa, gondoltam ott lehetne jó snitteket csinálni. Sétálok-sétálok, mondom itt kellene már lenni. Aztán megyek visszafele is erre leesik, hogy elbontották, hogy nyoma sem maradt, az erdőt körülötte is kivágták és helyére műfüves kis focipályát telepítettek. Néztem is, hogy ezt eddig nem is láttam. Aztán leesett, hogy mért nem...
Aztán végül a naplemente lett volna a téma visszafele sétálva, de 90%-a nem ment át már az első rostámon sem. Szél is volt. Ez van.
De hogy mutassak is valamit,
Itt van egy videófelvétel 4x lassítás (120fps) beállítással (gyári kamera app, 480p)
Információs jelleggel a Mi2 kamerája 90fps@720p, 120fps@480p-t tud.Itt meg pár kép... csak úgy.
(a levél végére esett pont a lemenő nap, pedig szél is volt, nem volt szívem kukázni)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
az esküvő szerintem is jó 5tlet, abból még találnál is ilyen rövid idő alatt.
a születést kicsit komplikáltabb lenne szerintem. Mert egy kisgyereket fotózva lehet nem jönne át az üzenet, egy felsíró csecsemőt meg lehet körülményes pontosan lekapni.Nem akarok morbidnak tűnni és nem vagyok egy negatív alakat , de a mondat bennem a halált is felsejtette. Tudom ez kényes téma, de egy temetőben szerintem nagyon jó képeket is lehetne lőni, ami akár elgondolkodtatható is lehet.
Vagy valami olyan képet lőni ami utalhat esetleg rá és mondjuk csak kis gondolkodás után esik le, akkor még ütős is lehet.
(hangosan gondolkoztam...)
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
-
Damage401
senior tag
Szervusz,
Köszönöm az értékelésed.
Ezek mind nyers képek, sajna még nem vagyok gyakorlott a képek vágásában, annyi figyelmet még nem szenteltem neki, hogy szerkesztgessem.Ide a feltöltés meg, ahhoz kötött hogy mit tud a telefon kamerája minden mókolás nélkül.
Még egyszer
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
nagyúr
Mr. 808-nak a
hangyásméhes képei isteniek!A gáz, hogy én munka közben nem tudok bemenni a kertekbe (Na jó. Pár helyre bekéredzkedtem.) és ott fotózgatni. Azt észrevettem, hogy errefelé nagyon kevés a méh!
A vidék szerencsésebb ebből.Irgum meg felénk járt.
Ugye milyen vacak a környék?Készültem én is! Majd rakom a képeket fel!
És igen! Én is megyek a Vele-tech-re!
Tapizgatni rohanok a BlackBerry Z10-est! Tegnap láttam egy fehéret egy csajszi kezében. Mágikus a cucc fehérben![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Blyan
félisten
válasz Gabesz77 #20589 üzenetére
Már nálam is megy, de a képek feltöltésekor eléggé akadozott.
Nem, Camera+-t, fizetős, de az egyik legjobb alkalmazás általános fotózásra.
Csináltam a gyári appal is jópárat, de áthelyezés utána kitöröltem mindet. Ne is kérdezz semmi!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
By iPhone 5
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs