Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
N8 képek
http://kepfeltoltes.hu/130112/2012-12-23-519_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130112/2012-12-24-539_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130112/2012-12-29-627_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
lbence
aktív tag
N8-al készített és előhívott képeket tettem már családi albumba, és számomra - szubjektív - meglepően jó minőséget produkált.
Ugyanakkor másfél éve van meg, és előtte E52-t használtam, ennek a rendszernek, lehet akárhogyis szépiteni, de csak csökken a támogatottsága. Persze alap dolgokra továbbra is tökéletes. -
lbence
aktív tag
N8
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
Na még feltettem pár képet, estit és makrót is. Van köztünk olyan is, aminek nem a legjobb a minősége, de nekem tetszik.
Zárójelben megjegyzem, hogy már elég karcos sajnos a fényképező lencséje. Hiába az Otterbox tok, elég aktívan használom.
[ Szerkesztve ]
-
-
lbence
aktív tag
Ez úgy készült, reflektálván az előző hozzászólásra, hogy nagy nehezen előtúrtam a zsebemből a mobilt, és elkészítettem a képet, miközben a másik kezemben egy utazótáska volt.
Sztem a mobilos fotózás erről szól, hogy gyorsan megörökítsek valamit ami épp tetszik - esetemben, hogy szép kék az ég, és esküvő van - nem arról, hogy egy témáról csináljak 20 fotót és azt válogassam.
Ízlések és pofonok. -
lbence
aktív tag
Minőség olyan amilyen, nagyrészük nem állvánnyal, nem letámasztva, hanem jobb híján nyeregből, menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
válasz Quasi_modo #17981 üzenetére
Köszi és dionaea-nak is.
Nem veszélyes, egyébként otterbox tokot használok, ami nagyjából atomtámadás ellen is véd, érdemes csekkolni a honlapjukot. Megkérik az árát de tényleg tökéletes védelmet nyújt. -
-
lbence
aktív tag
-
lbence
aktív tag
btw Tuninger v Irgum által készített kép - nem emlékszem sajnos, a képen egy pohár rosé van egy asztalon, és egy lámpa - a hátterem tableten es laptopon egyaránt.
-
lbence
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
N8
-
-
lbence
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
válasz Quasi_modo #23266 üzenetére
Jól sikerült!
-
lbence
aktív tag
válasz BigBlackDog #23928 üzenetére
Jók lettek!
-
lbence
aktív tag
Élvezet olvasni ezt a nagy vitázást. Nemrég voltam diplomaosztóan, ahol öcsém és én csináltunk képeket N8-al és i5-el, mindkettő képei elő lettek hívva, egy laikus nagyon meg sem tudná különböztetni, nemhogy a 808-at az 1020-tól.
Btw, most voltam nyaralni, majd lassan teszek fel képeket, amik N8-al készültek, de sajnos ahogy halad az idő egyre rosszabbnak látom őket. I5-re pedig sajnálom a pénzt, droidot nem vennék, L920 pedig nem a leglenyűgözőbb. Lehet hogy iPod touch kéne? -
lbence
aktív tag
Képek:
N8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest