Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JJános #39726 üzenetére
Én Kimi-nél olyasmit látok amit már valamelyik cikkíró meg is fogalmazott.
azaz hogy nincs MS.
Schumacher egy olyan trófea volt, amire érdemes volt harcba menni, és ez nem csak hogy eltünt, hanem még furcsa módon Kimi-nek is segített volna az eredményességben a csapatnál.
(...valmint én a mai napig úgy érzem hogy MS nem lett elverve, de ez csak az én véleményem..)
Ez tetézve egy olyan világbajnoki címmel, ami nincs a helyén...mert Kimi tudja mit jelent harcolni egy VB címért, 'pott ő eleget érte, amikor minden pont számít meg minden.
...és az ő világbajnoki címe kapcsán a legtöbb embernek az ugrik be, amit a hétvégi RTL Klub-s közvetítés alkalmával is elmondtak...hogy Hamilont ott kínában, abban a pit-be vezető kanyarban bukta el a VB címet.
Másként lett világbajnok mint szeretett volna,...nem hinném hogy megfelelően érdekli már ez az egész.
Az más kérdés, hogy bár érthetem is hogy mi zajlik benne, én nem szeretem Kimi-t érte...sztem a pályán muszáj 'megdögleni' hiszen ez a hivatása.
Aktív témák
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest