Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rlazol
veterán
tök egyértelmű befutó:
MS-RB-KR
persze az első kettő nekem mindig egyértelmű, de sajnos (illetve lehet, hogy szerencsére) annyira sokszor nem jön be... MS négy kiálláson van, de az elős körök (amíg bele nem lendül a gumi) így is izgalamsak lesznek, Monotyaval a nyakában. Persze, ha a két Mec nem hagyja ott a rajtnál... Parédás volt az első harmaduk, és Kimi jól rajtol... -
törölt tag
Helyesbítek, mondjuk egy Lotus vagy egy Ferrari hívőnek uncsi volt! De mondhattam volna Williamset vagy Ligiert is!
Azért figyelj ilyet még a Ferrari sem csinált hogy 16ból 15öt megnyert. Mondjuk ha én akkoriban a Benettonnak vagy a Ferrarinak drukkoltam volna biztos tök uncsi lett volna hogy kétesélyes a bajnokság.
Ugye ugye, ha az nyer akivel szimpatizálsz már nem is tűnik semmi soknak! -
AceTom
aktív tag
Én pl. abszolút McLarenes vagyok, de Palikot nem feltétlen kellene eltávolítani sztem...:U
Tudom, hogy írtad azt, hogy ''túlnyomórészt'' egyébként... :) Mondjuk néha valóban eltúlozza a dolgot... pl. amikor elkezdett dúdolni hétvégén... de vannak jó beszólásai is. Ellenben tényleg nagyképű ;]
Viszont a Forma1 tényleg kicsit unalmas kezd lenni Schuminak, meg a Ferrarinak a taktikájával. :( És azért sztem nem kéne túlzásokba esni Schumival állandóan. Mástól is hallottam már ezt a ''ő teszi naggyá a csapatot'' dolgot, és sztem NAGYON nem így van. Mert nem ő, hanem a mérnökök akik megtervezik neki az autót, és eltervezik a taktikát. Tényleg jó pilóta, de olyat mondani, hogy a legjobb, sztem nem kéne. Nem egy isten... néhányan tényleg úgy kezelik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest