Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
mszilard
tag
Én már nem bírom ezt a végeláthatatlan vitát....
Hétvégén futam, ujjjjé! -
mszilard
tag
X-Com nak igaza van. Pumpi ugyanolyan elvakult vagy, csak másik oldalról és lassan leírsz nekünk egy könyvet. Minket szeretnél meggyőzni, hogy amit mi mondunk az nem igaz. Ennek sosem lesz vége....
-
mszilard
tag
...de akkor úgy látom ezzel újabb vitát indítok, de nekem marhára nem jön be a Palik(k)! Se a stílusa, se a hozzá nem értése, pláne nem a nagyképűsége.
-
mszilard
tag
Emberek!!!!
Mi lenne, ha legalább a hétvégi futamig lezárnánk a ''Kiafaszaversenyző és kiutáljasumit?'' vitát???
Inkább gyűjtsünk aláírást, hogy Palik tűnjön már el a liftből, mert ő sem tesz hozzá sokat a szórakozásunkhoz. -
mszilard
tag
Az hogy ugyanolyan kocsiban menjenek, nem azt jelentette, hogy egész évben, csak próba képpen, ki mit tud nyújtani így.
Sumi és a bírók. Hááááát, volt már pár furcsa eset (az említett is), amikor valahogy szemet hunytak dolgok felett vele kapcsolatban. Tényleg furcsa. Ja hogy Eccleston bácsi kedvence Sumi? Ja annak biztosan nincs köze hozzá. Vagy csak azért mert ő hozza a legtöbb pénzt az F1be? (rajongók)
A nagyképűségről csak annyit, hogy aki más ország himnusza alatt vezényel és majdhogynem táncol, az talán nem a leghelyesebb. Persze a sajátját végig bírja állni ökörködés nélkül. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy lassan erről kezd leszokni.
Abban igazad van, hogy ne úgy hagyja abba, hogy összetöri magát, ezt nem szeretném, pedig nem a kedvencem.
Na mindegy, ahogy írtad ennek sosem lesz vége: van aki imádja van aki nem. -
mszilard
tag
válasz
üzenetére
Az igazság az, hogy ezt több okból sem tudom elhinni: valaki írta, amit Irvine mondott -ki tudja így volt-e. Irvine sem puszipajtása Mikanak, miért is dícsérné.
Én úgy gondolom, hogy Mika is nagyon jó pilóta, láttam már pár szép manővert tőle, így ezért kétkedm. A probléma az, hogy ez sjnos sohasem fog kiderülni, mert nem lesz erre alkalom.
A MOTOGP-t szoktam nézni, de azért az nem F1.:( -
mszilard
tag
Nos: én még mindig Sumiról írok, miért is ne.
Az lenne a legjobb, ha betennék az összes versenyzőt ugyanolyan gépbe, aztán lássuk ki mit tud. (Egyébként anno a 'Vilnöv' gyerek is ezt akarta minden áron.)
Vagy ha Sumesz akkora nagy király 5 év alatt a Minardiból építsen vb-t nyerő csapatot. Viheti Tótot meg Barnát is. Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy jól dolgoznak ők így hárman, de ez az eredmény több száz ember munkájának a gyümölcse.
Pumpi: valszeg azért sok mindenben igazad van, ezért nem is akarok vérre menő vitát Veled. Alapjában az a nagy különbség, hogy amíg Te nekik szurkolsz én másnak drukkolok.
Egy biztos: az F1 úgy unalmas ahogy van. Számomra biztosan. Én is az előzéses F1et szeretném látni, állandó harcot elejétől a végéig. Sőt tovább megyek, ne mindig ugyanaz az 1-2 pilóta tegye ezt, hanem mint régen minimum 5-6. Na ez a nagy álmom. -
mszilard
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Semmi gond, Te ezt mondod, de sokan csak Suminak tulajdonítják a sikert, Ő csinált csapatot a Ferrariból. Hülyeség: Ő meg még vagy ezren.
-
mszilard
tag
válasz
üzenetére
Azért könyörgöm ne higgyünk már el mindent. Mindenki ezzel jön, hogy Sumi csinált a Ferrariból élcsapatot. Azért a Ferrari tudott valamit eddig is, nem ő építette ki a céget, pláne nem tervező a lelkem. Mindenki csak ennyit tud mondani, hogy Sumi csinálta. Szerintem meg nem. Senki nem volt ott közülünk, de még Pálesz Laci sem. Biztosan volt benne része, de ő aztán egy tolvonásnyit nem rajzolt az asztalon. Segített, de ne istenítsük már ennyire. Igen, elismerem, most nagyon megy a Ferrarinak, de kizárt dolognak tartom, hogy az CSAK Sumi érdeme. Kérdezem amikor a McLaren vert halomra mindenkit, miért nem emlegetett senki egy pilótát sem? Azért mert a tervezők építik az autókat, ők találnak ki újabbnál újabb dolgokat, bár a mai álláspont szerint Sumi a NASA-nak is besegít, mert ugye ő egy Szupermen. Pár év múlva már azt fogják mondani az emberek, hogy ha nem lett volna Sumi, F1 sem lett volna.
Csak azt akarom mondani, hogy nem ő az egyetlen, inkább neki jött össze legjobban. -
mszilard
tag
Miért drukkolok Kiminek?
-mert kimagaslóan tehetséges, és szerintem nagyobb versenyző mint Sumci, csak nincs még vb címe. De szerintem nagyobb ász, pedig jóval fiatalabb. És nem arcoskodik állandóan, sőt soha. És még ezernyi dolog miatt, de most csak ennyit írtam.
----Azt hallottátok, hogy az első versenye előtt elaludt, annyira izgult, aztán úgy keresték meg, mert készülni kellett már a futamra.---- -
mszilard
tag
YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!
Igen! Kimi végre örülhet és én is nagyon!
Azért még holnap ilyenkor van félnivalóm, de hurrrrrrrrá! -
mszilard
tag
Én bizakodom, mint mindig.
GO McLaren GO KIMI -
mszilard
tag
Kimi fiú az élen...eddig! :)
-
mszilard
tag
válasz
üzenetére
- Bari megelőzte volna 2 futamon is simán, nem lett volna ütközés stb. Csak ugye az hogy néz ki. Nem mondtam, hogy üssék ki egymást.
- Azt sem mondtam, hogy könnyű összehozni egy ilyen szériát, de ha most más ülne a Ferrariban (Alonso, Button, Kimi, Mika) ők is nyernének hidd el.
- Na majd 2006-tól meglátjuk mit érnek a szabálymódosítások. Az lesz csak radikális.
- Én rühellem Palikot. Vagyis ahogy közvetít, illetve nem közvetít, hanem leadja a Palik: ''Figyelj Gyuszi!'' című műsort!
Mások is szereztek vb címet, mégsem nagy emberek. Régen akár 6an is esélyesek lehettek, most nincs ilyen sajnos.
Összegezve: unalmas nekem. -
mszilard
tag
Akkor hozzászolnék:
1. Elnézést minden McLaren FANtól, szerencsére nem füstöltek el, és ''viszonylag'' jó helyen értek célba Merciék, bár ez még nem elég. Nagyon örülök én is, szerencsére nem nekem lett igazam. Remélem még jobbak lesznek....
2. Sumi. Tényleg nem szabad azt mondani, hogy béna stb. Nem az. VB címek, pole-ok, körrekordok. De azért abban is egyetérthetünk, hogy sajnos nincs ellenfele, akivel igazán nagyokat küzdhetne. /sajnos Alonso is belassult valamiért, így nem volt már esélye és feltűnően boldog volt a 2. helyen, szerintem örült hogy beért/ Amikor lenne valaki, aki elveri (Bari 7-8. futam), rögtön rászólnak, hogy ugyan már ne alázd meg Sumit, mert kiderülne, hogy verhető.És el is értem a Ferrarihoz...
3. Ferrari. Sajnos tényleg tönkre teszik az F1-et, de ezt nem lehet felróni nekik, mivel mindenki ezt tenné. Zseniális megoldották a problémát (4box), de ezt azért más pilóta is összehozta volna, nemcsak Sumi, ha ilyen ''versenygépjármű''-ben ül. Valami hihetetlen megbízható a Ferrari és piszok gyors is, ráadásul könnyen irányítható, kezes. Nekik nincsenek elfüstölési és egyéb műszaki gondjaik, illetve nagyon ritkán.
4. Az F1 nem a régi, ha tudtok nézzetek vissza archív (8-10 éves) felvételeket, Ti is láthatjátok. Ahogy 10 centire egymástól száguldoztak a pilóták... Most: szinte nulla előzés, boxtaktika ezerrel. Ezért is akarják megreformálni az egészet, úgy ahogy van.
5. Palik: ha valaki ettől lesz boldog, amit ez az ember csinál a futam alatt, akkor nem is igazán a futam érdekli, mert ez tényleg felháborító. Állandóan fölényeskedik, egy normális mondatot elmondani képtelen, mindent a lehető legkomplikáltabban akar körülírni. Magyartalan és idegesítő. ''versenygépjármű'' stb.
1+2+3+4+5= ez a mai F1
Másrészt nem hiszem, hogy az egész Sumi hibája lenne, nem is az, viszont nem is szabad éppen ezért túlmisztifikálni őt, mivel jó időben van jó helyen, de ha más lenne ott, akkor azt a másikat éljeneznék vagy utálnánk.
Saját véleményemet olvastátok, bocs Mindenkitől, ha megbántottam valakit! -
mszilard
tag
Broáf...telehánytam a szobát!
1. Palik iszonyat undorító, szedjék már ki onnan.
2. Ez sem volt túl izgalmas és pláne nem F1. Barichelo mutatott F1-et Sumi nem. Ez már megint a Ross fiún múlt. Nem hiszem el, Sumi tud egyáltalán pályán előzni, ami nem lekörözés? Egyszerűen hihetetlen. Ismét bebízonyította, hogy nem tud versenyben előre kerülni, csak boxstratégia által.
Barichelo a NAGY KIRÁLY EZEN A FUTAMON! Övé a dícséret!:C -
mszilard
tag
Ha a verseny is ilyen izgalmatos lesz, akkor nem lesz okunk panaszra! Go McLAren
-
mszilard
tag
Mindjárt kezdődik az időmérő....
-
mszilard
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Hm...hm...hm...
-
mszilard
tag
Kissumira haragszom, amiért csúnyán elbánt Alonsoval MonteCarloban. Az nem volt szép, de azért sajnálom is a balesete miatt.
Az új McLarentől egy újabb beégést várok, sajnos, pedig nekik drukkolok, de úgy érzem ez egy összedobált versenyautó lesz. Úgy a 12. körben fog kihullani valami probléma miatt. Bár ne így lenne.... -
mszilard
tag
Kár, hogy incs már itt a fiú (Senna), kiváncsi lennék mit sikerülne működnie. Mondjuk akkor Sumesz sem jutott volna eddig...
-
mszilard
tag
Senna DVD
[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=7503&PHPSESSID=688451bf7d607d9891d6cc24bda27035[/L] -
-
mszilard
tag
Úgy gondolom a Ferrari túl jó a többiekhez képest! Ez a nagy baj: nem bírják őket megfogni.Ezen kellene töprengeni a csapatoknak.
A többi meg majd kiderül.
Hallottátok? Haki lehet vissza jön, csak fogyjon le! (BMW be)
Kimi - Haki a tutik nekem. -
mszilard
tag
Szerintem feleslegesen vitatkoztok ezen, mivel egyértelmű, hogy minden évben gyorsulnak valamennyit, ezen a gumi nem fog rontani, hacsak le nem szedik.
Én inkább a 2006-os változásokra irányítanám a figyelmet, mivel azok tényleg elég drasztikusak lehetnek:
''Mosley a San Marinó-i Nagydíj első napján hozta nyilvánosságra a tervezetet, amely olyan drasztikus elképzeléseket is tartalmaz, mint a 3.0 literes V10-es motorok lecserélése 2.4 literes V8-asokra, az elektronikus segédeszközök teljes száműzése (kipörgésgátló, kétirányú telemetria, kormányszervó stb.), a visszatérés a kézi kapcsolású sebességváltókhoz, valamint a gumiszállíók számának egyre korlátozása. Egyes források szerint emellett szóba került az is, hogy - amennyiben csak egy gumiszállító marad a Forma-1-ben - az 1998-ban bevezetett bordázott gumikról a sorozat visszatér a népszerűbb slickekhez.''
Ez lesz csak az igazi módosítás!:C -
mszilard
tag
A drasztikus változások azt hiszem csak 2006-tól lépnek érvénybe, de az tényleg kemény lesz, bár megjegyzem jót fog tenni ennek az unalomgyárnak.
[Szerkesztve] -
mszilard
tag
Sziasztok!
Leírom a saját véleményemet:
1. Az F-1 tényleg döglődik, de nem Sumi miatt.
2. Sokkal inkább a Ferrari miatt, illetve azért mert a többiek balf...kodnak
3. A Ferrari jól teszi, hogy fejleszt, de azért nem bírom, hogy Bari-t ennyire visszafogják. Az utóbbi két futam az Övé lett volna, ha nem szólnak Rá.
4. Palik pedig egy rakás kakesz, hihetetlen pancser nem is értem miért nem vágják ki onnan. Webert oda, de gyorsan.
5. Szerintem idén már nem lesz verseny, Sumi nagyon elhúzott és nem fogják beérni, mivel mindig szerz majd pontot, ha véletlenül nem nyer.
6. Kimi Isten, csak a gép sz.r
7. Sato-ról azt hittem egy lúzer, de nagyon jó a fickó, igaz gépgyilkos is.
8. Igazából azt szeretném látni, hogy minden futamot más nyer, és végigizgulhatnánk az idényt. Talán majd egyszer!
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest