Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
nchelp #10000 üzenetére
Ez így van. Viszont, most hogy írod, eszembe jutott valami.
Ha csak nagyoló ciklust írsz, simító ciklus nélkül, akkor esetleg, mondom esetleg elképzelhető, hogy lépcsőt hagy... ez egy lehetséges magyarázat lenne. De szerintem ez hülyeség, ha nincs simító, akkor is behúzza egyszer a felületet. Vagy nem adtak neki simítási ráhagyást? Vagy ott csúsztak el, hogy van-e egynél több visszahajlás a kontúrban, ez a leggyakoribb, eleinte érthetetlen módon írja le az nct zsebkönyv, de meg lehet érteni, csak idő kell hozzá, amikor minden infó egyből dől a nyakadra, ott ilyen apróságokon, mint pl. g1 vagy g0-al állok a nagyoló ciklus elé, elég fura lehet. Főleg mivel az oktatók úgy kezdik, hogy z2-be ne rohangálj g0-al
Nálunk egyébként nem alkalmazható a két ciklus, mivel a megmunkálás gyorsítását biztosítandó, a nagyoló kés hátsó módban megy az anyaghoz, a simító meg elölről közelíti meg a problémátjó, oké, ha minden x méretet változóba rakok, akkor elvileg meg lehetne oldani
van előnye is, nem szarik be a rev.fej, mivel nincs
Blasko, nem tudom mi bajod vele, teljesen jól lehet programozni. Egyszer megírod rendesre az adott fajta programot, aztán már csak mentés másként, és írhatod is az újat.
-
blasko92
őstag
válasz
nchelp #10000 üzenetére
Eddig én is csak a gildén találkoztam ilyennel, shopturn-ben. De ott szabadon választható, hogy a fogás végén "utána húzzon", vagy lépcsősre nagyoljon. Viszont nem hagyod hogy utána húzzon, akkor a nagyoló ciklus meg is hagy minden lépcsőt, nem úgy mint a fanuc.
Nct-nél nem vágom. Egyszer voltam próbamelón asszem egy nct 101-en, de azon katasztrófális volt a programozás.
Múltkor kellett kicsit trükköznöm a nakamurával. G1-es mondatban csak 90 fokra rak rádiuszt, a többire ha akarsz, akkor G2, G3-mal kell. Átmentem a másik gépre, megírtam a kontúrt, single block-ban leengedtem, és felírtam papírra a rádiusz kezdő meg végpontját, és azt adtam meg a nakamurán
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest