Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Haldoklik a generátorod 12v töltés járó motor mellett édes kevés, nem hiába merült le az akksid. 14-15v körül kéne lennie szóval sanszos hogy meg is van a hiba az ingadozó alapjáratra. Igen intelligens, de az akkor is nagyon kevés erre utal az akku lemerülés is.
Le kell szedni a generátort és elküldeni felújíttatni.
-
nagyúr
válasz hoby36 #15869 üzenetére
Vízpumpa talán?! Mintha nekem is ilyen hangja lett volna egy pár hónapja és nekem a vízpumpa ment el.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Jenne
őstag
válasz hoby36 #15869 üzenetére
Hát jó kerregős a hangja ...
Milyen olaj van benne?
Én sok éven át Castrol Magnatec 5w30 olajat használtam, aztán tavaly márciusban az olajcsere után nagyon elkezdett ilyen kerregős hangja lenni a motornak. (fiamé az autó) Nem bírta a fülünk és nagyon hamar újra olajcsere lett, Castrol helyett (sok panasz is jött rá, de ezt inkább nem részletezem) ezt tettük bele és MANN olajszűrőt.
Szépen kisímúlt a hangja, eltűnt az a kerregős varrógépes hang, csendesebb is lett kicsit, bár a dízelhang az megmaradt hiszen a PSA dízel motorja van benne. Asszony azonnal észrevételezte is a pozitív irányú változást. (jó füle van)(#15870) Sub-ZeRo
Szerintem a vízpumpának, ha elkezd haldokolni, inkább sípolós hangja van...[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest