Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rico33 #55344 üzenetére
Ezt írtam fentebb! Ugyanígy jártam!
Nem az akkud volt a szar , hanem a generátor. Hülyére vesznek , ahogy engem is. Nekem is mutatták hogy ilyen még olyan jók a generátor töltés eredményei, jah csak gyakorlatban mégse töltötte az akkut.Szóval neked sem kellett volna akkut cserélni , bár ahogy írtad 4 éves elmúlt , ez nem ártott amúgy se , ennyi "szerencséd" volt a szerencsétlenségbe.
Én nem hagynám annyiba , biztos rájuk verném a tréler árát és a felesleges akku cserét. -
DeFranco
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rico33 #55344 üzenetére
Szerintem eredetileg is az volt a rossz, és az akkut ez nyírta ki (kevés töltés).
De azt mondtad megnézték akkucsere előtt a töltést is.
Szóval két dologra tudnék gyanakodni: kóklerek voltak, vagy akkucsere alkalmával kicserélték a generátorodat is egy hulladékra és majd jó pénzért visszakapod.
Szóval mindenképp nézd meg, hogy nem-e másik generátor van éppen beszerelve.#pesszimistakomment
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rico33 #55307 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , de először nekem is ezt mondták a szervizbe (Ford).
Kimértek mindent és szerintük a mért értékek jók!! Csak akksi lehet a baj.
Kicserélték az 1 éve berakott akkumulátort ami még 1 évig garis volt egyébként...
Raktak bele eredeti Ford akksit , mert szerintük az akksi kakkant meg.
Vissza adták a kocsit, használtam 4 napig , aztán ismét megdöglött, ugyanúgy ahogy írtad te is! Nahh itt durrant el az agyam , hívtam a szervízt , oltári balhét csaptam , mert kifizettem ismét a trélert , meg az új akkut és a hiba mindig fent áll!
Újra megnézték a szervizbe és persze másnap hivtak hogy ez bizony generátor hiba lesz.
Remek , akkor első alkalommal is ez lett volna. Végülis a generátor javítását nem kellett kifizetnem.
Azóta is jó a kocsi. -
válasz
Rico33 #55301 üzenetére
Nálam hasonló tünetek voltak, a generátor szabadonfutója volt a ludas, nem töltötte az akkut a generátor, az meg szépen lemerült.Dízellel így még éppen kikeveredtem Bp belvárosából, de egy benzinessel valahol a Hungárián pusztultam volna le.
Nem azt mondom, hogy nálad is biztosan ez a hiba, csak hogy nálam ezekkel a tünetekkel ez volt hiba forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Limitált ideig kipróbálható a magyar fejlesztésű Cult of the Child Eater
- MSI afterburner
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest