- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
A másik vége felől kellene kifeszegetni egy lapos csavarhúzóval, ott nincs ilyen fém rögzítő, annyit engednie kell.
Pár hete nekem is volt ilyen nyűgöm (igaz, Focus mk1, de ez kábé ugyanúgy néz ki).Ha kijött, akkor a fém fület vissza tudod hajtogatni egy fogóval.
Remélem, a te Mondeodon nem lesz útban a rendszámtábla keret, én k.rvaanyáztam rendesen, mire ki tudtam feszegetni a lámpát. De kijött!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Öcsém most úgy járt hogy 4éves Ford 18személyes busz első műszakin nem ment át a harmadik féklámpa hiba miatt
Ledes és kamera is van benne
Debrecenbe nincs raktáron talán 5-6nap alatt megérkezik, és valahol 140-150e Ft magasságában van az áraAnnyi van hogy még garanciába cserélik
De most komolyan hogy ennyit se bírjon, ugye milyen jó is a led nem elég egy 200Ft-os izzót cserélni
Azt még ott a műszaki állomáson ki tudta volna cserélni amúgy, de nem is értem minden sz@rt jelez már az a busz és pont izzó hibát nem jelez sehol(még az én ezer éves, 19éves kocsim is jelzi ha bármelyik égő nem világít(nem ford))[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest