Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Ma bevizsgáltattam a 4 acél felnit amit vettem, egyik sem üt és jó állapotban vannak, nincsenek görgöztetve vagy bármi, az összes pereme még gyári. Egyik kért picivel több súlyt, de az sem vészes, azt mondta a gumis kb. gyári szint, mert azokat sem tudják 0-ra kihozni.
Majd le akarom őket homokszórni, ismer valaki egy jó helyet esetleg, vagy nincs valakinek (pl. camelferr topiktárs) otthon eszköze (persze nem ingyé
)? Lefújást megoldom, csak nincs kedvem bíbelődni velük
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Köszönöm
Végül elhoztam őket, aztán a gumisnál kiderül, hogy milyen állapotban vannak... Ha szerintük nem okés, akkor majd vissza adom az eladónak. Ránézésre a peremek rendben voltak, semmi deformáció nem volt felfedezhető rajtuk. Baromi nehezek, van anyag bennük rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest