- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát én a Siege (és AC) után nem mertem előrendelni a Divison-t. Ismerősök igen, de mindenki megbánta, volt aki még a Season passra is próbált pénzvisszatérítést kérni, meg panaszleveleket irogatott az Ubinak (ő nagyon ráért
). Néztem az első fizetős DLCjét, de én csodálom, hogy van bőr a p*fájukon kihozni most egy ilyet, amikor a játék valójában döglődik....Én is remélem, hogy jó lesz, mert annak ellenére, hogy tisztában vagyok az Ubi hozzáállásával, még mindig gondolkozom az elővásárláson.

Szerk: Köszi a dátumot, fel is írom magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Néztem az első fizetős DLCjét, de én csodálom, hogy van bőr a p*fájukon kihozni most egy ilyet, amikor a játék valójában döglődik....