- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát én a Siege (és AC) után nem mertem előrendelni a Divison-t. Ismerősök igen, de mindenki megbánta, volt aki még a Season passra is próbált pénzvisszatérítést kérni, meg panaszleveleket irogatott az Ubinak (ő nagyon ráért
). Néztem az első fizetős DLCjét, de én csodálom, hogy van bőr a p*fájukon kihozni most egy ilyet, amikor a játék valójában döglődik....Én is remélem, hogy jó lesz, mert annak ellenére, hogy tisztában vagyok az Ubi hozzáállásával, még mindig gondolkozom az elővásárláson.

Szerk: Köszi a dátumot, fel is írom magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Néztem az első fizetős DLCjét, de én csodálom, hogy van bőr a p*fájukon kihozni most egy ilyet, amikor a játék valójában döglődik....