- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ezt a játékot fél éven belül 6-8k-ért fogják vesztegetni...

Olvasgattam a hozzászólásokat és szerintem a probléma az, hogy a tanulási görbe nagyon meredek. PC-sek között biztosan van sok embernek kontrollere, de többen vannak akik csak bill+egérrel nyomják. Ez a játék egy rémálom bill+egérrel.
A másik az hogy én nagy várakozással álltam hozzá mert hát a hack&slash az egyik kedvenc műfajom de nagyon nem jön be a multi része. A sztoryja még attól jó lehet de hivatalos forrásból 18k-t tuti nem ér a single player mikor open world RPG-k jelennek meg olcsóbban.Az is látszik, hogy akik megveszik és nem fognak tudni beletanulni a multiba, ott fogják hagyni a gamet. Nagyon karcsú lesz a játékosbázisa 1-3 hónapon belül szvsz. Az játék olyan mint egy 3rd person mortal kombat (csak kicsit kevésbé feelinges). Most mondanám, hogy ne legyen igazam, ti pedig mondhatnátok, hogy "csak azért mert neked nem tetszik a játék..." de sajnos nem erről van szó. Lehetett volna sokkal jobb is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest