Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzimash
üzenetére
Én is használtam anno CUE Splittert, de rájöttem foobar ugyanúgy ellátja ezt a dolgot. Dalszöveg keresővel még nem találkoztam ill. nem használtam, hanem még régebben próbálgattam Columns UI skineket, amikbe bele volt építve dalszöveg megjelenítő. Az úgy működött hogy a gépen semmi dalszöveg nem volt, hanem mondjuk elindítottam a Cannibal Corpse-ot, és ment a szöveg amit gondolom lerántott netről, és azt is kiemelte amit éppen "énekelt"
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.Mindegy, te mit használsz? Mert alapból beépített mintha nem lenne, pedig legújabb bétám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.