Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Nekem szerencsére könnyen ment az átállás. Ha megállod pár napig, hogy nem eszel cukrot, akkor a szervezet nem cukorból, hanem zsírból állít elő energiát, ami sokkal egészségesebb és nem fogsz sóvárogni cukor után, amire semmi szüksége a szervezetnek.
Most már teljesen immunis vagyok az édességekre. Édestőnek (csak) kávéba is kókuszvirág cukrot teszek. Másra nem használok édesítőt sem. De a kávét is simán megiszom cukor nélkül. A gyümölcsből meg beviszek annyi édes ízt, ami elég. Plusz ha eszembe van, minden nap eszek egy kiskanál mézet.#9557 Bosco1978: Egy hónap alatt ez a -8 kg tök jó! Többet nem is kell ennyi idő alatt leadni. Még a havi 4-5 is bőven jó. Fölösleges sokkolni a szervezetet havi 15-20 kg mínusszal.

Én most 75 és fél vagyok, ami már teljesen jó. A hasamon még van egy kis lötyi (alatta izommal), de elég sokat mozgok, edzek. Az is sztem le fog menni, de nem szabad mindent 1 hónapba belesűríteni. A maradék zsírnak még adok 1-2 hónapot és eltűnik. Derékban mindenesetre kb. mínusz 12-13 centinél tartok. (102/03->89)
Hajrá mindenkinek!
Kitartás!
És csak okosan, megfontoltan, tudatosan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest