Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Csak a suly. Mounjaro 2.5mg/het.
-23kg.
20 kg zsir es 3kg izom.A szervezetem hozza volt szokva a magas sulyhoz. Hogy futok vele, meg csinalom a haz koruli melokat. Amikor elertem a sulyt akkor meg furcsa volt. Mert konyebben mozogtam, de megis picit faradekony voltam. Amiota stagnal a suly es gyurok ez a faradekonysag elmult. Gondolom telitodtek az izmok a gluko izevel.
Szval most nagyon faszas.

Szeretnek meg par kg-ot fogyni hasrol, csiporol fenekemrol. Mashonnan mar nincs mit. Es akkor az izomzat gyarapodas meg latvanyosabb.
Annyi hogy rohadtul fazom.

-
ComptonLA
tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Nekem tegnap az asszony túrógombócot csinált ebédre, (mindig cukor nélkül), vmi egészségesebb cuccokból szokta. Elkezdtem enni, aztán magamban már mondtam is, hogy ha elfogy, eszek még.
Aztán alig bírtam megenni amit kitettem a tányérra, pedig talán kicsit kevesebb is volt, mint régebben. Du 5-ig nem is ettem semmit, egyáltalán nem voltam éhes. Akkor is csak egy fél zabszeletet, mert mentem edzésre. Ma már nem tudok megenni annyit, mint korábban, hisz a gyomrom is összeszűkült. De ez a fogyókúra része.1 -
ComptonLA
tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Nemrég volt a sógi szülinapja. Sem a tortából, sem a sütikből nem ettem. És nem azért, mert ne lettek volna jók.
Az asszony evett sütit és poénból az orrom alá tolta, hogy felhúzzon vele. De nem sikerült. Teljesen hidegen hagyott a dolog. A lányom sem evett semmi ilyen szart. Néha nehéz ellenállni a kísértésnek, de szerencsére már nagyon jól megy. 
Én is már sokkal kevesebb kajával jól lakom, mint a fogyi előtt. -
ComptonLA
tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Csak idő és kitartás kérdése.

Edzettem egyet a lányommal. Közben szoktunk "nézni" valamit háttérzajnak. Aszongya, nézzünk Fald fel Amerikát. Mondom, hú de jó... Kissé éhesen. Párszor majdnem elcsöppent a nyálam.
Akkora hamburgereket, meg sült kolbászokat ettek benne, hogy oda se mertem nézni.
Úgy sem ettem volna egyikből sem. -
ComptonLA
tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Nem figyelek 10 dekákat, csak minden reggel lemérem magam és ha van változás, feljegyzem a Mi Fitnessben pontosan. Négy napja voltam 75,7, ma reggel meg 74,9. A mérleg mér 10 dekákat is.
Ezután én is már csak kb hetente fogom mérni magam, hogy tartom-e a súlyomat.
Engem a diéták, meg hogy ki mit ír a neten, nem igazán tud érdekelni.
Ezt a majd 10 kg mínuszt is magamtól, mindenféle segítség, diéta nélkül értem el. A telefon appban jegyzem fel a változásokat és akkor visszamenőleg meg tudom nézni, mikor, hogy álltam.
Előtte volt, hogy hosszú hónapokig rá sem álltam a mérlegre. Minek? Mindig ugyanannyi voltam.
-
Dorien
veterán
válasz
Bosco1978
üzenetére
+1
Én 188cm és 110kg voltam és most 98,7kg-osan is kövérnek érzem magam, legalábbis a hasamon, mellemen kellemetlen érzés a zsírpárna. A cél szerintem olyan ~90kg meg a saját testsúlyos húzódzkodás szériában. Aztán majd kitisztulnak a dolgok jövőre... Érdekes mintázat különben, hogy nekem ezek a 6-ossal végződő évek voltak mindig, amikor vékony voltam: 2006, 2016, jövőre meg 2026.

A reggeli 1 vékony szelet kakaós kuglóf volt (asszony sütötte, nem én vettem
) + pár cheddar sajt szelet, 125g zsírszegény túró, 150g cherry paradicsom, egy bögre tejeskv. Fullon vagyok, jó dolog a beszűkült gyomor. 
Nem beszélve ha lefogysz és felveszed a régi nadrágaid úgy állnak majd rajtad mint egy telefosott búvárruha de bárcsak ott tartanék.
Ööö, csak pontosítás végett: a "telefosott búvárruha" effekt az pont az, amikor a zsírpárnáidon feszül a szűk ruha.
Van ilyen képem magamról, elsőre megrázó látvány volt... Amikor lefogysz és lóg rólad a bő ruha, azt a "tehénen a gatya" kifejezés adja vissza inkább. 
-
válasz
Bosco1978
üzenetére
Az rengeteg. Magas embereknél mondjuk összehozható egészségesen is. Én csak 171 vagyok, és a havi 2,5 kiló fogyás nálam kifejezetten szép eredménynek számít. Tartósan nagyon más a dolog, mintha csak 1-2 hónapig csinálja az ember. Engem biztosan kikészítene, ha gyorsan akarnék rengeteget fogyni.
sNk77: Önkép, önmegvalósítás. Egyáltalán a lefogyás is azért megy nekem, mert a legbrutálisabban elhízott állapotomban se tudtam soha megváltoztatni a belső önképem, mint ahogy az rengeteg kövérnél megtörténik. Sokan idővel bekategorizálják magukat úgy, hogy ők kövér emberek, és hogy valahol az nekik egy természetes állapot. Változik a belső szemük, vagyis már nem is akarnának annyit fogyni, mint sokkal korábban. És ahogy egyre jobban elhíznak, egyre több kilós lesz az a test, amit normálisnak tartanak/látnak. Másokat is máshogy kezdenek látni, a normális emberi test girhes lesz számukra, a karcsú és izmos beteges, stb. Nekik meg csak egy picit kéne fogyni, nagyjából okék; mondjuk 175 centisen és 130 kilósan.
-
-
válasz
Bosco1978
üzenetére
Ilyen 2 kiló körül csak. Életmódváltással csináltam, szép lassan. Aztán jött a költözés, és borult a már kialakított -egészséges- rendszerem.
De visszamászok rá, ha egy darabig az elején fájni is fog.
Steve_Brown:
Szeretem az összes lencsefélét, de ha fogyni szeretnék, nem jöhetnek szóba tapasztalataim szerint. Energiabomba mind. -
-
válasz
Bosco1978
üzenetére
Az kemény, nem kis idő lesz. Kitartást!
Én 110-ről mentem le nagyon lassan tán 72-ig, időnkénti kis visszaesésekkel, aztán most meg az van, hogy mióta beköltöztünk az új házba, se az edzés, se a normális kajálás valahogy nem jön össze.De most már rá fogok feküdni a témára rendesen, mert KELL. Sajna pillanatok alatt el tudok hízni, ha nem figyelek az önkontrollra.
November végén leszek 45 éves, zavarna, ha elhízottan kezdeném a negyvenhatodik évemet.
Spagetti és makaróni nálam is a szeretett ellenség kategória. Tán a legjobb minimális tésztával enni őket, tényleg olyan kevéssel, amivel csak tudod. Lehet gyakorolni minden étkezésnél.
-
m3tr0
őstag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Nem jó a gondolkodásmód.
Eletmodot váltani, dietazni úgy érdemes,hogy hosszú távon működjön, ehhez viszont az kell,hogy te ne sovarogj hosszú távon semmi után.
Ergo,mindent lehet enni es kell is.
Az a nem mindegy,hogy miből mennyit!
Pl. úgy mész el szülinap bulira,hogy igenis eszel tortát, meg minden finomságot es iszol ra egy jó sort. De mindenből csak keveset, nyilván számolod azt is. Vagy ha többet eszel iszol akkor másnap mondjuk beiktatsz egy nagyobb sétát amivel az átlagosnál több kalóriát tudsz elégetni. -
válasz
Bosco1978
üzenetére
Köszönöm, de azaz érdekes, hogy ott akkor nem volt szenvedés, zsigerből jött, hogy nekem nem jó. Semmit nem olvastam róla, nem hallottam, nem tanácsolták vagy ilyesmi. Majd kb. a 3. hétben járhattam és valakinek mondtam, majd adott egy könyvet ami pontosan leírta ami velem történhetett akkor, a Gabonaagy, lehet ismered.
Kicsit gondolkodtam ezen, hogy akarat. Nekem a kedvencem amit szeretek ilyenkor felhozni a fegyelem, ha csak egy szót kéne mondanom. A legújabb pedig, hogy a cselekvés előzze meg a motivációt.
-
Dorian
félisten
válasz
Bosco1978
üzenetére
Nem, ez egész egyszerűen nem igaz. Az alapanyagcsere 65 éves korig semmit sem változik,de még 75 éves korig is csak 95%-ra megy le. Utána jön csak a nagyobb csökkenés.
Egyszerűen kevesebbet mozog az ember mint fiatalon (és itt a nem-direkt mozgás típusú mozgásokra is gondolok: NEAT), kényelmesebben él, stb.
[link] -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Bosco1978
üzenetére
Jó nagy marhaságnak tűnik ez a diéta:
1# Nap
Reggeli:2 főtt tojás, 1 grapefruit, 1 csésze zöld tea
200 kcal, 11 g zsír, 12 g szénhidrát, 14 g fehérje
Ebéd: 1 főtt tojás, 1 narancs, 150g csirkehús
316 kcal, 9 zsír/15 CH /44 fehérjeVacsora: 200g csirkehús, 1 pohár natúr joghurt
346 kcal, 9 zsír/ 9 g CH / 54 g fehérjeszumma 865 kcal, 30 zsír, 35 g CH, 115 g fehérje. Az adatok a kalóriabázisból vannak.
1200-1500 kcal alá nem mennék mert jön amit leírtál: éhezel-éhezel-éhezel. Az ilyen drasztikus megvonások után meg jönnek a zabálások és kezdheted elölről. -
Dorien
veterán
válasz
Bosco1978
üzenetére
Az én megoldásom erre, hogy meg kell tanulni kenyér / pékáru nélkül élni, illetve a pékáru részleget úgy kikerülni, hogy rá sem nézel közben.
Helyette friss vágott salátakeverék (hűtőpultban kapható), paprika, paradicsom. Ezeket persze lehet némi öntettel ízesíteni, fűszerezni. A rizs / főttkrumpli fogyasztását is vissza kell venni mértékletesre, de ez még mindig sokkal jobb, mint a lisztet tartalmazó tészták vagy az olajban sült hasábburgonya. -
Dorien
veterán
-
I02S3F
addikt
válasz
Bosco1978
üzenetére
Megmondom őszintén ez nálam úgy indult, hogy panaszkodtam vagy 2-3 hónapot és egyszer csak azt mondtam: "A fene egye meg, teszek valamit az ügyért!". Aztán elkezdtem naplózni, meg sétálni. Egyelőre beindult a fogyás. 2,5 hónap naplózás után. Majd meglátom mikor jön a következő bukkanó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár az izomnövekedést nem lehet ilyen pontosan kg-ban számszerűsíteni.
Az csak becsülhető, hogy az elvesztett / felszedett súly kb. hány %-a izom / zsír / víz. A tükör meg a testérzet / erőnlét jobb iránymutató.
Úgy sem ettem volna egyikből sem.
A szénhidráttal kapcsolatban arra jöttem rá, hogy számomra nem nélkülözhető. legalább 2 étkezésnek tartalmaznia szükséges