Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elkezdtem én is újra a ketot/carnivore-t november 25-én, mert az OMAD már nem, vagy nem úgy működött, mint régebben. Szerintem fogytam azzal is, érzésre minimum 4–5 kilót 40 nap alatt. Ma van két hete, hogy a ketot csinálom, és most mértem is magam, nem úgy, mint az OMAD-nál. Kezdéskor kereken 102 kg voltam, ma pedig 96,7 kg. Naponta pluszban 450–550 kalóriányit sétálok.
Azért írom, hogy keto/carnivore, mert igazából nem is tudom pontosan, mit csinálok, ennyire nem figyelek rá, hogy akkor 75%-80% zsír stb legyen vagy csak hús. Csak egy dolgot tartok szem előtt: hogy gabonát ne egyek. Voltak napok, amikor csak húst ettem, de voltak olyanok is, amikor tojást, bacont, magvakat, illetve MCT-olajat. Biztos átálltam valamelyest, mert amikor 3 tojásból, 2 szelet baconből a felét tudom csak megenni reggel, és délután csak azért eszek, hogy nehogy már 400–500 kcal legyen bennem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest