Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Nekem nem kellett semmi diéta, meg kalóriaszámlálás a fogyáshoz (85 -> 72kg). Egyszerűen teljesen elhagytam a kenyeret, péksüteményeket és a csokiféle édességeket. Mondjuk utóbbit csak alkalmanként ettem, darabokban.
Plusz bevezettem, hogy 17-ig dolgozok, utána eszem egyet aztán legközelebb csak másnap reggel fél9 körül. Közte csak iszom. Akkor még nem tudtam, hogy ezt időszakos böjtnek hívják.
Meg persze, mozgás. Nem egész másfél hónap alatt ledobtam ezt a cirka 12 kg-ot mindenféle erőlködés nélkül. Azóta tartom. Pedig nem az volt a cél, hogy ennyi idő alatt fogyjak le, csak így sikerült...
Persze, időnként belefér egy kis bűnözés, ha a körülmények úgy hozzák. De ez csak ritkán fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eltűnik az a történet, h kaja után 3 órával már éhes vagy... Napi 6-7 kajából simán lementem 2-3-ra.