Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adr0001

aktív tag

A saját népi megfigyelésem:
    Pl ma 85 kg vagyok, jövő héten közben ez felmehet 86-ra is, majd a hét végre biztosan beesik majd 84-re. Repeat. Következő hét:
    84->85->83.

Elvileg ez úgy működik hogy már beindult zsírégetéskor mikor a tárolt zsír szükséges üzemanyagként kiürül, a tároló sejtek megmaradnak még egy picit (fingom sincs mennyi időt pontosan, de maradnak egy-két hetet biztosan). Felvesznek vizet, várva és számitva arra hátha a máj küld később vissza eltárolható zsírt (cukor nincs, úgyogy nem fog ;] ). Ezt pár napig tartják a zsírsejtek, aztán legtöbbször egy éjszaka alatt eldobják, és ez lehet 1 -1.5kg is egy éjszaka alatt.

A zsírsejtek a végén teljesen leépülnek, és a cukor teljes hiányának egyik mellékhatása a bőr feszességének megmaradása.

A gyors jojó effektus szerintem pont akkor lép fel, ha nincs 100% zsír-üzemen, zsírégetésen a test. Vagy csak túl rövid ideig és a zsír tárolására alkalmas sejtek nagy számban megmaradnak. Egy hónapot pl. én annak mondanék.

Ketogénnel 3-4 hónap alatt lefogyott 15 kg után egy szégyentelenebb étrenddel is kell kb 2 év hogy visszamásszon ugyanaz a súly.

Új hozzászólás Aktív témák