Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
adr0001
aktív tag
A saját népi megfigyelésem:
Pl ma 85 kg vagyok, jövő héten közben ez felmehet 86-ra is, majd a hét végre biztosan beesik majd 84-re. Repeat. Következő hét:
84->85->83.Elvileg ez úgy működik hogy már beindult zsírégetéskor mikor a tárolt zsír szükséges üzemanyagként kiürül, a tároló sejtek megmaradnak még egy picit (fingom sincs mennyi időt pontosan, de maradnak egy-két hetet biztosan). Felvesznek vizet, várva és számitva arra hátha a máj küld később vissza eltárolható zsírt (cukor nincs, úgyogy nem fog
). Ezt pár napig tartják a zsírsejtek, aztán legtöbbször egy éjszaka alatt eldobják, és ez lehet 1 -1.5kg is egy éjszaka alatt. A zsírsejtek a végén teljesen leépülnek, és a cukor teljes hiányának egyik mellékhatása a bőr feszességének megmaradása.
A gyors jojó effektus szerintem pont akkor lép fel, ha nincs 100% zsír-üzemen, zsírégetésen a test. Vagy csak túl rövid ideig és a zsír tárolására alkalmas sejtek nagy számban megmaradnak. Egy hónapot pl. én annak mondanék.
Ketogénnel 3-4 hónap alatt lefogyott 15 kg után egy szégyentelenebb étrenddel is kell kb 2 év hogy visszamásszon ugyanaz a súly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ezt pár napig tartják a zsírsejtek, aztán legtöbbször egy éjszaka alatt eldobják, és ez lehet 1 -1.5kg is egy éjszaka alatt.