Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Én se tudok sok okosat mondani, csak azt, hogy allj neki szamolni, hogy hany kaloriat eszek es törekedj arra hogy ez olyan napi szinten kevesebb mint 2500 legyen. Ha 500al kevesebb akkor az heti fel kilo, ha 1000el kevesebb az heti 1kg minusz, kb. Ha ezt belőtted, akkor figyelj oda hogy a harom osszetevő, szenhidrat zsir cukor is jo aranyban legyenek. Ha visszafogod a pekarufogyasztast, azzal kb be is lőtted ezeket az aranyokat.
Alapvetően nem azert hizol mert ulsz, hanem mert raersz folyton enni valamit. A sport minimalisan segiti elo a fogyast, a lenyeg, hogy keveset egyel. A sport az egeszseged miatt fontos. Reggel ehgyomorral elmenni setalni 1 orat (6km) a leghatekonyabb séta zsírégetésre. (Írtad, hogy a seta belefer)
Nekem ami bevalt etrend:
reggel 1 kifli, sonkaval, paprikaval
10 orakkor egy joghurt
delbe leves, csirkehus, rizs
delutan ketto, harom korul egy tejszelet
esetleg kicsit kesobb egy joghurt, Danone
este csirkerizs, vagy tojasrantotta zoldseggel, kenyer nelkulAmit leírtam nem szuperdiéta, lehet jobban is fogyni, de ez olyan megvalósítható, hosszú távon is.
Én mindig akkor fogytam, mikor szamoltam hogy mennyit eszem es nem nyomtam tulzottan a sportot
(bocs, telorol irtam, biztos vannak benne targyi tevedesek, esetleg hatekonytalansagok, de nekem a fenti mukodott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest