Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boost

veterán

Én se tudok sok okosat mondani, csak azt, hogy allj neki szamolni, hogy hany kaloriat eszek es törekedj arra hogy ez olyan napi szinten kevesebb mint 2500 legyen. Ha 500al kevesebb akkor az heti fel kilo, ha 1000el kevesebb az heti 1kg minusz, kb. Ha ezt belőtted, akkor figyelj oda hogy a harom osszetevő, szenhidrat zsir cukor is jo aranyban legyenek. Ha visszafogod a pekarufogyasztast, azzal kb be is lőtted ezeket az aranyokat.

Alapvetően nem azert hizol mert ulsz, hanem mert raersz folyton enni valamit. A sport minimalisan segiti elo a fogyast, a lenyeg, hogy keveset egyel. A sport az egeszseged miatt fontos. Reggel ehgyomorral elmenni setalni 1 orat (6km) a leghatekonyabb séta zsírégetésre. (Írtad, hogy a seta belefer)

Nekem ami bevalt etrend:
    reggel 1 kifli, sonkaval, paprikaval
    10 orakkor egy joghurt
    delbe leves, csirkehus, rizs
    delutan ketto, harom korul egy tejszelet
    esetleg kicsit kesobb egy joghurt, Danone
    este csirkerizs, vagy tojasrantotta zoldseggel, kenyer nelkul

Amit leírtam nem szuperdiéta, lehet jobban is fogyni, de ez olyan megvalósítható, hosszú távon is.

Én mindig akkor fogytam, mikor szamoltam hogy mennyit eszem es nem nyomtam tulzottan a sportot

(bocs, telorol irtam, biztos vannak benne targyi tevedesek, esetleg hatekonytalansagok, de nekem a fenti mukodott)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés