Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5079) Anthony28 válasza SLYM (#5077) üzenetére


Anthony28
őstag

"ugyanannyi idő alatt égetsz el 5 kilo zsírt, 150 kilosan(ezt persze nem magadra venni, csak egy példa ), mint én 68 kilosan. illetve attól, hogy valakin több zsír van, még nem ég el gyorsabban, mint akin kevesebb van".

Ezzel vitatkoznék...ugyanis lemértük.Én így hogy 90kg vagyok adott idő alatt több kalóriát égetek mint az 53kg barátnőm, olyan érték jött ki %-ban ami a súlyunk közti különbség.Miért? Mert a nagyobb súlyhoz,izomzathoz, hogy mozgasd több kalóriát kell elégetnie a szervezetnek.Tehát ha rajtam u.a. zsír van mint az 55kg barátnőmön (ami persze fizikailag lehetetlenség, mert 6 éve kondizik, és hát sok zsír nincs rajta :DDD ) akkor én gyorsabban fogom elégetni a saját példánkból kiindulva.De ha egyikünkön sincs zsír, én hamarabb fogom az izomtömegemet elveszíteni, mint ő.Pont ebből adódóan.Képzeld el mi lenne ha egy 55 kg nő 1000kcal égetne egy edzés alatt... szép lassan elfogyna. :K Márpedig én 1000Kcal égetek edzésen, bár súlyomnál fogva többet is eszem mint ő.

Az pedig hogy ő mit akar...egy dolog.Ha nem éri el 2 hónap alatt akkor mi van?Semmi.Eléri 3 hónap alatt.A lényeg hogy jól érezze magát!Aki pedig nincs edzésben annak ne ajánlj napi szinten aerob edzést+2 súlyzóst mert nem fogja betartani, max. ha élsportoló.Már csak tudom...15 éve boxolok,thai boxolok előtte pedig 5 évig atlétizáltam, azon belül pedig 60/100/400m síkfutás. ;) Tudom hogy a napi szintű edzésekhez kurva sok pénz kell illetve szponzor, idő, fizikailag friss állapot, sok pihenéssel egybekötve.Mert könnyű túledzeni magad és abból csak a sport iránti kedvetlenség, és sérülés lesz a vége.Persze én is mondhatnám jöjjön le hozzánk box edzésre, de nem bírná.Mindenhez hozzá kell edződni és ennek nem az a módja hogy a 7 napból 5 nap, napi 1 aerob, a fennmaradó 2 napban pedig 2x erőnléti/súlyzós edzést kell csinálni. :U

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.