- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Igen! Szedj L-karnitint, az jól fogyaszt és számos más áldásos hatása van (pl.: jótékonyan hat a szívre is), este 6 után nincs hami, minden nap edzés (ha jól emlékszem Te írtad, hogy vannak fitness kazettáid, azok tökéletesn megfelelnek a célra
), én anno mikor fogyiztam sok joghurtot ettem, mert javította az emésztésemet, de sokaknál meg pont fordított a hatása, ha gondolod, próbáld ki. És persz a legfontosabb, hogy legyen, aki segít a fogyókúra alatt, mint Neked a párod, aki lebeszélt a Raffaellóról, így könnyebb lesz, hidd el. Egyet ne felejts el: éhezni nem szabad, nem egészséges és nem hosszútávú a hatása, okosan kell étkezni, erre itt nagyon sok jó tippet hallhatsz, sokan igen olvasottak (pl.: fless kolléga, aki maga is sokat fogyott), az ő véleményükre érdemes adni (talán az enyémre is kicsit
). Nagyon fontos számodra a modellkedés? Minden ügynökségen ilyen magasak az elvárások?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest