Hirdetés

Aktív témák

• sasa311

veterán

válasz HiperG #1 üzenetére

Egy kicsit féltem belekukkantani ebbe a topicba, de a topicnyitó hsz-e annyira lenyűgözött, hogy nem bírom egyszerűen ki, hogy ne .... szóval, hogy ne gratuláljak neki! :R
    Nekem nincsenek ilyen problémáim, mivel versenyszerűen sportoltam amíg tehettem, most is rengeteget mozgok, így jött össze a 182 cm /68 kg a 90/70es vérnyomással és 60as pulzus.
    De hogy ne térjek el a témától, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon ekkora akarata (és reális gondolkozása) legyen valakinek.
    Felbuzdulva az utolsó pár oldalt el is olvastam a topicból (remélem elnézitek:B) és látom, hogy mennyi embernek adott ez erőt. Szóval respect azoknak, akik erre képesek, én nem bírnám ki (akkor se, ha 200kiló lennék) mert most is napi 6X kajálok :DDD

Nekem is van 1-2 kövérke ember a környezetembe (főleg nők, lányok). Amit én mindig javasolni szoktam nekik, hogy kevés szénhidrát (kenyér, krumpli, rizs, cukor, stb...) helyette sok zöldséget és fehérhús, mint a szárnyas vagy hal. Ezt megspékelni naponta -nem sok - de 15-20 perc intenzív mozgással. Persze azért ünnepnap belefér egy szelet torta vagy pihi :DD
    Csak ők inkább (köztük anyám is) inkább eljátszák ezt ==> 1-2 hétig koplal, mint nagyböjtkor, akkor lefogy 4-5-6 kilót, aztán 2 hét alatt visszahízza. Persze nuku mozgás, stressz, amit az egy héten keresztüli káposztaleves-evés okoz.

Egyszóval sok sikert mindenkinek, aki kilókkal küzd!
    Mozgás + diéta powa :R

[Szerkesztve]

Aktív témák