Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
sasa311
veterán
Egy kicsit féltem belekukkantani ebbe a topicba, de a topicnyitó hsz-e annyira lenyűgözött, hogy nem bírom egyszerűen ki, hogy ne .... szóval, hogy ne gratuláljak neki!

Nekem nincsenek ilyen problémáim, mivel versenyszerűen sportoltam amíg tehettem, most is rengeteget mozgok, így jött össze a 182 cm /68 kg a 90/70es vérnyomással és 60as pulzus.
De hogy ne térjek el a témától, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon ekkora akarata (és reális gondolkozása) legyen valakinek.
Felbuzdulva az utolsó pár oldalt el is olvastam a topicból (remélem elnézitek
) és látom, hogy mennyi embernek adott ez erőt. Szóval respect azoknak, akik erre képesek, én nem bírnám ki (akkor se, ha 200kiló lennék) mert most is napi 6X kajálok 
Nekem is van 1-2 kövérke ember a környezetembe (főleg nők, lányok). Amit én mindig javasolni szoktam nekik, hogy kevés szénhidrát (kenyér, krumpli, rizs, cukor, stb...) helyette sok zöldséget és fehérhús, mint a szárnyas vagy hal. Ezt megspékelni naponta -nem sok - de 15-20 perc intenzív mozgással. Persze azért ünnepnap belefér egy szelet torta vagy pihi
Csak ők inkább (köztük anyám is) inkább eljátszák ezt ==> 1-2 hétig koplal, mint nagyböjtkor, akkor lefogy 4-5-6 kilót, aztán 2 hét alatt visszahízza. Persze nuku mozgás, stressz, amit az egy héten keresztüli káposztaleves-evés okoz.
Egyszóval sok sikert mindenkinek, aki kilókkal küzd!
Mozgás + diéta powa
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és látom, hogy mennyi embernek adott ez erőt. Szóval respect azoknak, akik erre képesek, én nem bírnám ki (akkor se, ha 200kiló lennék) mert most is napi 6X kajálok