- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv emberek!
Az a helyzet állt elő nálam, hogy észrevettem, hogy mozog az elülső fogam (a 4 "nagy" közül a jobb felső) és ez irtóan idegesít, illetve félek, hogy ki fog esni. Nem olyan szinten mozog, hogy fél centi kilengése van magától, csak ha megfogom a 2 ujjam közé akkor érzem, hogy mozog. Mondjuk most idén ballagok középiskolából, a ballagási pénzt szerintem elviszi a fogászat (még úgy is, hogy keresztanyám az asszisztens, gondolom valami engedmény lesz ezért), csak ezt szeretném hamarabb letudni, mert ha kiesik ez itt elöl én azt nem tudnám feldolgozni
.
Ezzel mit lehet csinálni? Olvastam, hogy van valami sínes megoldás, de az biztos nagyon sok pénzbe kerül, nekem pedig nincs kevés se, nem hogy sok.
Előre kösz a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest