Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Candy
tag
A ventis történetet valami driverezős történetnek tudtam be a proxmox okán, annyira nem foglalkoztam vele, mert a szerver nem olyan helyen van, ahol különösebben hallanám. Egyébként nyilván nagy előny laptop esetében a beépített UPS+kijelző kombó, hátránya viszont, hogy mindent USB-n keresztül kell ráaggatni. Egyébként a modern intelek idle-ben általában elég keveset esznek és nagyjából osztályfüggetlen az étvágy, ugyanúgy 5-7 wattot eszik idle a 12th gen i3 is, mint az az i7. Amd esetében CCD mennyiségtől függ, viszont ott vagy az ár, vagy az idle fogyasztás alapból gátló tényező.
Egyébként a 40 watt asztali gépeknél valami okból kifolyólag hard limit, ami alá sajnos nem nagyon lehet bemenni, még undervolttal, vagy egyebekkel sem, ugyanakkor ha elkezdem kiszervezni a VM-eket a gépből és mindent kiteszek valami ARM csodára, akkor a végén ismét elérem a kábé negyven wattot. Tough luck, szerintem örülni lehet annak, hogy a gép a jelen kiépítésben ennyit vesz föl konnektorból. Egyébként egy 180-200 wattos platinum táp feltehetően csökkentené ezt, csak azokkal ott a gond, hogy mindegyik szabványon kívüli SFF csoda, így elég sokat kéne mókolni azzal, hogy hagyományos ATX lapot hajtsanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest