Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
lacafaca
üzenetére
Mi lenne ha nem sértegettnél????
Sajnos moderálnom kell magam de te neked is azt mondom hogy probáld megérteni ez egy vélemény, ami meg van indokolva!
De most elmagyarázok valamit!
Elmondanád kit érdekel hogy te mit csináltál ennyi évvel ezelőtt? Mert ha te a focit a lányod születésével(vagy mivel
) hozod összefüggésbe akkor már értem miért az Olaszokat szereted! Csak megsúgom hogy azt nem focinak nevezik! -
Retro11
senior tag
válasz
lacafaca
üzenetére
1milliárd ember előtt!Na pont ez az kérem...Az az olasz illető nem 1milliárd ember előtt mondta végig a kis mondani valóját...Az egész onnan kezdődött hogy elkezdte mondani a magáét!Ha megnézitek jo pár másodpercig magyarázott neki,majd miután Zidane ott hagyta volna már csak azért is valami durvát beszólt amitől eldurrant az agya Zidane-nak!
Emberek ki az aki megbirta volna állni?Mert én szerintem nem sokan...
Nem nem megoldás amit tett,de ezt csak ketten tudják miket mondott,sose tudjuk meg mert az gáz lenne....Hogy a nagy olasz mit is mondodtt sunyiba..Mert ugye labda sehol a környéken...
Hatalmas nyomás volt pszihésen Zidane-on,nem birta,hibázott...!És ezért mindenki lehordja meg ilyen ember olyan ember...De kérem!Sokkal alávalóbb embernek kellett lenie annak aki kihozta ezt Zidane-ból őt ugy hivják Materazzi...
Mindketten hibásak és ugyanannyira mindketten...
ÉN is mondom nem Védem,Csupán Megértem Zidane-t!
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz
lacafaca
üzenetére
Ez sajnos így van.
Interjú Janóval, a parasztbácsival. Az öreg mesél:
- Hát, kérem szépen, ebben a faluban én építettem majd' az összes házat.
Ha falat kellett felhúzni, ha' azt majd' mindet én csináltam. Így aztan
elnevezhettek volna, teszem azt, Kőmuves Janónak... De ezek..?!
- Miért, minek nevezték el?
- Ne is kérdezze! Hálátlan népség! Én ácsolom az összes ház
tetőszerkezetét, már vagy 25 éve. Gondotam, esetleg majd elneveznek Ács
Janónak. De ezek...?!
- Hát akkor mi lett a beceneve?
- Lehetett volna mondjuk Kőfarago Janó, hisz ahány síremlék van kinn a
temetőbe', aztat mind én faragtam. De nem, nem, nem, ezek erről sem
neveztek el. Hanem amikor egyszer, egyetlen egyszer, egészen véletlenül,
meg találtam b***ni egy kecskét... -
-
erdoke
titán
válasz
lacafaca
üzenetére
Érdekes, egymás után írjátok, hogy de igen, megérdemelten győztek, holott én nem írtam az ellenkezőjét, de mégcsak nem is utaltam rá. Sőt, leírtam, hogy nem vitatom az érdemeiket, csak ezen a meccsen nem játszottak szépen.

A szőlő nem lehet savanyú, mert ezúttal nem drukkoltam senkinek, csak reménykedtem, hogy az olaszok a németek elleni hosszabbítás, vagy a Ghána elleni teljesítményt nyújtják, a franciák meg a spanyol vagy a brzil meccsen bemutatott szinten fociznak. Egyik se jött be sajnos, de a franciák játékban közelebb voltak a várakozásaimhoz. -
Markgx10
őstag
válasz
lacafaca
üzenetére
Én is így vagyok vele, a forma-1-ben csak a Ferrari, motorban Ducati, motorosok közül Rossi, de amúgy minden másban rühellem az olaszokat (foci, vizilabda, összessport
) és nem csak a sportban amikor jártam arra, mint emberek sem voltak szimpatikusak, sőt...
Szóval tegnap először életemben a meccs után elgondolkodtam,miért is szeretem én a Ferrarit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hozod összefüggésbe akkor már értem miért az Olaszokat szereted! Csak megsúgom hogy azt nem focinak nevezik!

Engem nem érdekel, hogy eldurrant az agya, nem tetszett, lehet, hogy ez lesz az első ami eszembe jut majd a nevéről, a második meg az, hogy hányszor leiskolázta ellenfeleit.
) és nem csak a sportban amikor jártam arra, mint emberek sem voltak szimpatikusak, sőt... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)