- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem látta valaki, volt egy sportösszefoglaló az M1en az előbb?
Ebéd közbe néztem, felsorolták a magyar sportdiplomácia balfaszkodásait, legalább 6 sportágban, ahol nemzetközi szinten egy jó pozicióban lévő elismert képviselőnk vol, és itthonról fúrták ki. Erre mondom én azt hogy Mo. szar ország.
Mészöly is így nyilatkozott az újságnak, hogy amíg ilyen magyar vezetés van MLSZ stb. addíg ne akarjunk mi még kispályás grundfcit se rendezni, mert azt se kapnánk meg.
Nálunk itt nem az a lényeg hogy ki lrt is hozzá, és kit ismernek el külföldön a munkája miatt, hanem az számít hogy belföldön milyen kapcsolatai vannak! Pont mint a versenyszférában, ott sem az számít, hogy ki mit ért, el hanem kinek milyen kapcsolatai vannak.
Amíg ez így van, addíg ne is várjon senki semmit, hogy javulás lesz! Érdemes a kzelmúltat megnézni mennyire balfasz volt a magyar sportdiplomácia.
Szerintem csak tőlünk vettek el olimpiai aranyat/kat, doppingolt a Hamilton, mint bringás, feketén fehéren bebizonyították, tour helyezéstől megfosztották, stb. olimpiai arany ott virít a nyakába. Nincs olyan sport ahol ne lenne dopping, Phelps is a jó edzémunka miatt javítja meg eggyik évről a másikra 2mpel a világcsúcsot
, persze. na ez egy másik story.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vége a japán TV gyártásnak?
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, persze. na ez egy másik story.