- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
LWhite #12996 üzenetére
Az a furcsa, hogy nem kell patch-el szórakozni. Működik szépen W8.1 alatt, egyedül a widescreen miatt nyúltam most bele a cfg-be. 40FPS-re limitálva van a notebook-om nvidia inspectorral. De azt stabilan tartja FULL HD-n (ez a notebook natív felbontása). CPU. I5-4200H (gyári emelt órajales 4200M) 2.8Ghz-3,4Ghz, 8GB RAM, 250GB Samu 840 EVO SSD, GTX-860M 4GB GDDR5 Maxwell. Lenovo Y50-70
A többit meglátjuk ha kiegészítőkkel megtűzdelem. Szerintem semmivel sem másabb mint a patchekkel ellátott deluxe változat. A multi részét még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest