Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Brutááál!

Más... Megvétel előtt kipróbáltam a QW Ultimate 146 collectiont (jó, kövezzetek meg). Hát, csalódtam. Nem tetszik. FPS-ben még egész jó, jól használható, grafika is jópofa, de vagy én vagyok nagyon béna, vagy a gép irányíthatósága nem ideális, de sokszor pl az autothrottle nem egyenletesen kezeli a 4 hajtóművet (bal külsőtől jobb külsőig szép ívben tolja fel a tolóerőt, ergó bal első már kb. csőgázon megy, amikor a jobb oldali még csak 25%-on, ettől csavarodik a gép), és így sokszor irányíthatatlan. Meg szeretném venni vagy ezt, vagy a Just Flight által készítettet, de egyelőre nem felhőtlen az öröm, lehet, hogy lemondok a 146-ossal repülésről, pedig belebolondultam ebbe a kis dögbe :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest